Winterfair, gezellig!

Zondag 29 november

Speelgoed, woonaccessoires, sjaals, kaarsen, kerstdecoratie, sokken, sinterklaascadeaus, handschoenen, kunst, sierraden, als het die donkere dagen maar aangenaam maakt!

Kom zondag 29 november naar onze jaarlijkse Winterfair! Als je van de gezelligheid van de feestdagen houdt of je zoekt nog cadeautjes voor je familie, dan ben je op de Winterfair aan het juiste adres.

De Winterfair is gepland op het foodcourt van Hal 2. Dit kan nog veranderen, dus check voor je komt even de plek op deze pagina.

Winterfair op De Bazaar

Samen naar de Winterfair?

Deel de Winterfair met je vrienden

Het aanbod:

De Winterfair heeft een breed aanbod van speelgoed, woonaccessoires, sjaals, kaarsen, kerstdecoratie, sokken, sinterklaascadeaus en allerlei andere knusse dingen. Kijk maar:

Aanbevolen
Annemarie de Vries

Schatten

Waardering: 

Kerstversiering zoals vroeger thuis, dat koop je bij Schatten. Ballen, vogels en andere ornamenten van glas, mooi beschilderd en versierd in alle soorten en maten.

KC and basics

KC Basics & Trendz

Waardering: 

Aahhh, lekker warme gebreide mutsen, wanten, handschoenen en sjaals... heerlijk! Met dierenmutsen voor de kleintjes, vrolijke kleuren voor elk humeur, maar vooral warm!

KC Basics & Trendz

Bodrogi Zsuzsanna

Suuz Artistieke Kaarsen

Waardering: 

De kaarsen van Suuz zijn luxe, artistiek, kleurrijk en handgemaakt en daarom allemaal uniek. Kaarsen van Suuz zijn perfect om kado te geven of om jezelf eens te verwennen!

Carly Design

Carly Design

Waardering: 

Leren schorten, leren tassen, koehuiden... Mooie producten van ambachtelijke gelooide huiden door Carly's groothandel en gemaakt in Brabantse ateliers.

Carly Design

trudy veenendaal

Trudy Veenendaal

Waardering: 

Porceleinen serviesgoed: zo mooi maken ze het niet meer! Soms kun je je hand leggen op een mooie partij, zoals Trudy. En nu kunnen wij daar weer van profiteren: porcelein op je kersttafel, hoe feestelijk is dat!

Incense Magic

Incense Magic

Waardering: 

De Zoetermeerse  groothandel in wierook heeft ook mooie nostalgische branders en de ingrediënten waarmee je je eigen wierook kunt maken. Om zelf van te genieten of cadeau te geven.

Incense Magic

tuinkadootje

Tuinkadootjes

Waardering: 

Handgemaakt in Indonesië, voor tuin, balkon of in huis. Lieve hondjes, poesjes, rendieren kerstengeltjes en kerstmannen, allemaal even decoratief. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de makers, dus je helpt er Indonesische gezinnen mee.

Tuinkadootjes

kokosart schaaltjes

Gallery de Kus

Waardering: 

Surinaamse producten zoals waterdichte tassen van Capaci, handbeschilderde kokosschaaltjes van Coco Cadeaus, chocola van Tan Bun Skrati en glitterende kerststerren.

Allemaal handgemaakt!

Gallery de Kus

Warda Marica Jewelry

Warda Marica Jewelry

Waardering: 

Warda maakt zilveren sierraden. Zij combineert een centraal stuk in zilver of goud met natuurstenen. Haar sierraden hebben daardoor een edgy look. Ze durft ook gekke materialen zoals papier, postzegels, koperdraad en textiel in haar ontwerpen te verwerken!

Gallery de Kus

De Dikke Baron

Waardering: 

De Dikke Baron importeert wijnen uit Spanje, vooral uit de provincie Castilla y León. Het gebied ligt op de bedevaartsroute naar Santiago en staat bekend om zijn mooie wijnen.

De Dikke Baron

W. A. Holleman

Gerda & Mia

Waardering: 

Gerda en Mia maken alle kerstversiering en kerststukjes zelf. 

Margo Hoogendoorn

Margo Hoogendoorn

Waardering:

De Alkmaarse Margo is  creatief en maakt onder andere sculpturen van Paverpol. Dit is een textielverharder. Beelden gemaakt met Paverpol zijn bijzonder van textuur en beweging. 

Margo Hoogendoorn

Ovinge

Karin Ovinge

Waardering: 

Bij Karin gaat het om het spirituele, het natuurlijke. Ze maakt bijzondere krachtvoorwerpen: voorwerpen die gemaakt zijn met de intentie om kracht en steun te bieden op het moment dat het nodig is en geladen zijn met energie.

Karin Ovinge

Mooi van Nien

Mooi van Nien

Waardering: 

Je vindt deze unieke armbanden van eigen ontwerpen van hoge kwaliteit in de kraam van de Dikke Baron. Deze zijn ultramarinegreen, dé fashion wintertrend voor 2020. 

Mooi van Nien

Peer Vos

Peer Vos

Waardering: 

Je kent hem van de CD & Platenbeurs, maar nu ook op de winterfair. Dus die mooie LP heb je nog ruim op tijd binnen om in te pakken voor Sinterklaas! 

Cindy en Anita

Cindy & Anita

Waardering: 

Twee goede vriendinnen die samen op rommelmarkten en ladies night staan: Anita maakt spulletjes voor een dierenstichting die diertjes uit het buitenland redden. Cindy doet het voor de dansgroep met mensen met een beperking uit Alkmaar.

Bezz Happy

BeeZzz Happy

Waardering: 

Kees Liefting van Imkerij BeeZzz Happy heeft zijn kraam vol verschillende soorten honing. Honing is goed voor je: het werkt als probioticum en als antioxidant. Het draagt bij aan een goede darmwerking en aan herstel van celschade in je lichaam. Gezond en lekker!

't Smoske

Smoker Team 't Smoske

Waardering: 

Helemaal uit st. Oedenrode komt Barry Hubers met zijn smokerteam 't Smoske. Bij hem draait alles om de BBQ! Of òp de BBQ eigenlijk.

En verder ook nog:

Waar kun je het beste parkeren?

De Winterfair zit in Hal 2 van de Bazaar en is onderdeel van de nostalgische markt, met woon accesoires, tweedehands producten, sierraden en allerlei huishoudelijke apparaten. P5 ligt er direct naast, dus als je iets moois hebt gevonden hoef je er niet lang mee te sjouwen!