Winnaar Grootste Kerstpakket van Nederland enorm verrast!

Denise uit Huizen is de winnaar geworden van het Grootste Kerstpakket van Nederland met een waarde van meer dan 5.000 euro!

De Bazaar bus vol met alle spullen kwam aan bij het huis van Denise. Toen alles in haar woonkamer werd uitgeladen, realiseerde zij het zich pas echt; ze had gewonnen!

Denise en haar zoontje Chernoh wisten niet wat hen overkwam. Ineens tussen allemaal prachtige cadeaus, beschikbaar gesteld door de winkeliers van De Bazaar. “Het is ongelofelijk, ik kan het nog niet geloven”, zijn de woorden die Denise telkens opnieuw uitsprak. En Chernoh had de mooiste kerst ooit, want die wist niet waar hij moest beginnen met uitpakken. En wat ontroerend was is dat zowel Denise als Chernoh ook gelijk dachten aan de mensen om hen heen. Bij een leuke pop zei Chernoh: “Oh die geef ik aan mijn vriendinnetje!”.

De verbazing, verwondering en blijdschap ging nog lang door, ook nadat De Bazaar medewerkers vertrokken waren.

Tot 16 december kon men een kerstpakket-selfie maken bij het Grootste Kerstpakket van Nederland op De Bazaar. De inhoud van het pakket is zeer gevarieerd; van een tuinsetje tot radiografisch bestuurbare auto, van waardebonnen voor de Goudsouk en de Food Hal, een mooie winterjas, een designertas en nog veel meer. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de winkeliers van De Bazaar en vertegenwoordigen een verkoopwaarde van ruim 5.000 euro.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 38 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.