Voorjaarsmarkt

Zaterdag 24 en zondag 25 april 2021

Zin in de lente! De tuin in of op de fiets van de buitenlucht genieten! Op de voorjaarsmarkt vind je leuke producten die je daarvoor kunt gebruiken. Van vliegers tot lentemode, van tuindecoratie tot het borrelgarnituur voor op je terras.

Voorjaar.... naar buiten!

Sinds 1980 is onze jaarlijkse voorjaarsmarkt een super gezellig uitje voor de familie! Bovenop ons gebruikelijke aanbod staan er kramen op de Boulevard met allerlei niet te missen voorjaarsaanbiedingen. Van handgemaakt tot ambachtelijk en unieke spulletjes, voor in de tuin, in de serre, of onderweg!

Bloembollen, planten, stekjes, schapenvachten, horloges, zonnebrillen, spijkerbroeken, parfum, scheerspullen, houten retroborden, canvas schilderijen, babyspullen, soep, cake, taart, oosterse broodjes, gerookte paling, spareribs, stroopwafels, en er komt steeds meer bij!

Zaterdag 24 en zondag 25 april vieren we het voorjaar, dus zet het alvast in je agenda. Even er tussenuit, een frisse neus, genoeg te zien en te kopen. Dat kunnen we allemaal we gebruiken na het afgelopen jaar! 

Kom lekker met je familie, de hond mag ook mee (aangelijnd)!

De voorjaarsmarkt staat op de Boulevard. Die is verhard en zonder drempels dus prima toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is parkeerruimte genoeg,(ook voor busjes en bussen) en er zijn ook toiletten voor minder validen.


Voorjaarsmarkt op De Bazaar

Samen marktje pakken, mensen kijken, lunchen?

Nodig je vrienden uit voor de voorjaarsmarkt!

Allerlei leuks voor buiten:

Zin in de lente! De tuin in of op de fiets van de buitenlucht genieten! Op de voorjaarsmarkt vind je leuke producten die je daarvoor kunt gebruiken. Van vliegers tot lentemode, van tuindecoratie tot het borrelgarnituur voor op je terras. 

Bloembollen, planten, stekjes, schapenvachten, horloges, zonnebrillen, spijkerbroeken, parfum, scheerspullen, houten retroborden, canvas schilderijen, babyspullen, soep, cake, taart, oosterse broodjes, gerookte paling, spareribs, stroopwafels, teveel om op te noemen!

Houd deze pagina in de gaten: regelmatig vullen we de pagina aan met nieuwe aanbieders en voorjaarsmarkt producten.

Adel Kasem's broodje Halloumi

Adel Kasem's Broodjes

Als Adel Kasem de kans krijgt, kookt hij voor zijn familie en vrienden of experimenteert hij met nieuwe gerechten. Op de voorjaarsmarkt laat hij je proeven van de Syrische cultuur met een broodje gegrilde Halloumi (kaas) of verse, zelf gemaakte pittige worst.

Stroopzaakje

Het Stroopzaakje

Vers, warm, met veel stroop of juist een zakje met van die lekkere kruimels... Het water loopt ons in de mond! Op de voorjaarsmarkt verkoopt het Stroopzaakje ambachtelijke stroopwafels. De wereldberoemde koek die toch zo gewoon is gebleven 😉

Bel 0251 262626 voor je eigen kraam

Jouw kraam...

Breng je passie naar de markt! Handgemaakte, ambachtelijk vervaardigde, mooie, handige producten of juist zeldzame verzamelaars objecten... Verkoop ze op de voorjaarsmarkt!

Meer informatie op 0251 262 626.

verse biologische soep van soeppy

Soeppy

Bij Soeppy maken ze de soep van imperfecte groentes en snijresten. Dus een manier om bij te dragen aan minder verspilling. Nog biologisch en vegetarisch ook! Maar mèt balletjes (vegetarische dan hè). 

Crea Jo Cadeau

Crea Jo Cadeau

Jolanda maakt zelf cadeau artikelen, van tekstborden tot doosjes, kaarten en sierraden. Als ze tenminste de tijd kan vinden, naast de liefde voor haar gezin en dieren. Cadeaus voor opa, oma, de juf, de meester en iedereen die het verdient!

Smokerteam 't Smoske

Smokerteam 't Smoske

Als je op de Winterfair bent geweest, dan kun je weten hoe lekker de gerookte paling is van 't Smoske. En behalve paling roken, doen ze ook nog allerlei lekkers op de bbq. Mals spareribje iemand?

Waar kun je het beste parkeren?

De Voorjaarsmarkt staat op de Boulevard. Je kunt daarom het beste parkeren op P4 of P5. Die zijn het dichtste bij. Hoef je niet zover te sjouwen 😉

Bloembollen

Bloembollen

Je eigen mini keukenhof maken in je tuin? Plant dan nu de bloembollen voor van de zomer. Dahlia's en Calla's plant je als de nachtvorst voorbij is, dus na de voorjaarsmarkt!

Batiks

Batiks

Batik is de naam van de verftechniek die wij vooral kennen uit Indonesië. Stoffen en toepassingen die doen denken aan de zon!

Wierook

Wierook

Je hebt wierook die naar voorjaar ruikt en je hebt wierook voor de voorjaarsreiniging... en je hebt wierook op de voorjaarsmarkt 😉

kaasplankje

Kazen

In het voorjaar weer lekker de tuin in en als het meezit kunnen we ook buiten borrelen. Lekker kaasplankje hoort erbij en de kazen vind je op de voorjaarsmarkt!

tuin decoratie

Tuindecoratie

Leuke dingen voor de tuin! Wat je al had kan nu naar buiten en misschien is het leuk om je collectie uit te breiden met een van de decoratieve artikelen op de voorjaarsmarkt

edelstenen

Edele stenen

Er zijn edelstenen die de kleuren en de energie van de lente brengen. Op de voorjaarsmarkt vind je beste edelstenen voor creativiteit, feng shui, ontgiften, en het reinigen van energie.