Pasar Malam

13 & 14 november 2021

Indische groenten, fruit, specerijen, keukengerei, wierook, stoffen, kleding, woon accessoires en muziek, allemaal bij elkaar!

De Pasar: selamat datang (welkom)!

Guur november? Niet op De Bazaar: waan jezelf even in Indonesië op de Pasar in Hal 2.

Houd je van de culturele varieteit van Indonesië, ben je gewoon dol op Indisch eten, of ligt een deel van je roots in de archipelago? In alle gevallen ben je van harte welkom om je weer eens onder te dompelen in die exotische sferen!

Altena Evenementen, dé Pasar Malam specialist, heeft meer dan 40 kramen geregeld met eten, drinken, entertainment en allerlei leuke, mooie en handige Indonesische producten. En extra bijzonder voor een Pasar: gratis entree!

Oeps! Ergens klopt iets niet. Wil je het nog eens proberen?
Super! We hebben je emailadres ontvangen. Er zit een email in je inbox voor je akkoord. Als je de button in die email nog even klikt, dan we laten van ons horen als er nieuws is over de cd en platenbeurs.

Blijf op de hoogte!

Hoor het meteen als er nieuws is over onze themamarkten:

Ken je fans van alles Indonesië?

Laat ze weten dat de Pasar eraan komt!

Impressie van de Pasar:

Entertainment:

Je kunt rekenen op onder andere de Beverwijkse band Checkpoint, een Aziatische modeshow, en de dansgroep Arean Budaya met een betoverende, kleurrijke show.

Food:

Authentiek, vers en smaakvol Aziatisch eten, ter plekke voor je klaar gemaakt en allerlei producten en specerijen om zelf mee te koken. Natuurlijk kun je ook de kripik (Aziatische chips) en de kroepoek bijstokken.

Shopping:

Er is teveel om op te noemen, maar in ieder geval kom je aan je trekken als je op zoek bent naar Indonesische kleding en sieraden, Balinese boeddha beeldjes of t-shirts met Molukse prints.

Arts & crafts

Entertainment

Indisch eten, ter plekke bereid

Dans

Wierook

Wierook

Modeshows

Waar kun je het beste parkeren?

De Winterfair zit in Hal 2 van de Bazaar en is onderdeel van de nostalgische markt, met woon accesoires, tweedehands producten, sierraden en allerlei huishoudelijke apparaten. P5 ligt er direct naast, dus als je iets moois hebt gevonden hoef je er niet lang mee te sjouwen! 

De Pasar is in Hal 2:

Hal 2 plattegrond