Street Food Safari met top chef Jaimie van Heije

Street Food Safari op De Bazaar met top chef Jaimie van Heije

Dat De Bazaar een echt food paradijs is voor liefhebbers van lekker eten en koken, was misschien wel het best bewaarde geheim in Beverwijk en omstreken. Hoog tijd dat we dit maar eens met de rest van Nederland gingen delen!

Top chef Jaimie van Heije heeft een selectie van journalisten en vloggers van culinaire tijdschriften en platforms meegenomen op De Bazaar Street Food Safari.

Hij heeft kennis laten maken met een aantal hotspots op de Versmarkt. Naast geweldige groente, fruit, olijven e.d. kun je daar ook echt verrast worden. Met Afghaans ijs bijvoorbeeld!

Vanuit de Food Markt liep de stoet vervolgens naar Mihrab. Ook hier was men verrast door bijvoorbeeld kunefe (een dessert van knapperig gebakken deeg met kaas, overgoten met honing) en gözleme (Turks gevulde pannenkoekjes).

Tot slot ging de groep naar de Food Hal, waar men kon genieten van een overheerlijke lunch. Van butter chicken tot falafel, van lamsschenkel tot lasagne. Iedereen was zeer onder de indruk van het authentieke, lekkere en betaalbare eten.

Maak ook een culinaire wereldreis op De Bazaar en ontdek al het lekkere eten. Gebruik de Food Safari om geen hotspot te missen!

Lees hier wat de food journalisten schreven over hun ervaringen op De Bazaar!

Culi Amsterdam

Categorieen:

Activiteiten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken