siplo's games experience consoles

Siplo’s Games Xperience

Maak een reis in gameland bij Siplo’s Games Xperience in Hal 26. Achter zijn gameshop in hal 26 heeft Siplo een soort van speelhal / museum met meer dan 60 games consoles! Van de retro apparaten zoals de Atari en Commodore tot aan de nieuwste zoals Xbox 360 en de Playstation 3. Het leuke aan dit museum is dat je naar hartelust kan spelen op alle consoles.

Siplo’s Games Xperience is een ware beleving. In een speciale afgeschermde ruimte maak je een reis door de tijd met verschillende consoles en computergames uit verschillende jaren. Het begint met retro apparaten als de Atari en Commodore en je reis eindigt met de Xbox 360 met Kinect en de Playstation 3. Er staan in totaal 60 speelbare consoles, 12 levensgrote actie figuren en 30 vitrines vol met game goodies. Voor slechts € 2,50 krijg je entree tot de Games Xperience en kan jouw tijdreis door de gamewereld beginnen. Het is ook mogelijk om hier je kinderfeestje te geven of als bedrijfsuitje je collega’s uit te dagen. Kijk voor info en contact op www.siplo.nl.

siplo's games experience consoles
siplo's game experience mario bros
gamen bij siplos game experience

De Games Xperience is in negen delen opgesplitst:

 1. Reis door de tijd
  Een reis door de tijd met alle consoles!
 2. Rock Island
  Midden in de Games Xperience is een eiland van geel zand midden in de oceaan, waar muziek kan worden gemaakt!
 3. Marvel vs DC
  Wat is jouw grootste superheld? Ga op de foto met Batman en speel met één van de vroegere of juist nieuwe superhelden op de consoles.
 4. RPG Woud
  In het RPG Woud zijn de mooiste, vreemdste, en gekste avonturen te beleven! Of het nu Final Fantasy, Zelda of Panzer Dragoon Sage is. Er is altijd wel wat te ontdekken en te beleven!
 5. Dragons Lair
  Baan een weg door het RPG Woud en je komt terecht in de Dragons Lair! De meest afzichtelijke monsters zijn hier verstopt, maar ook drakenvechters en andere heldhaftige personages uit de gamewereld zijn hier! Ga op de foto met een mooie Night Elf, of versla alle monsters in de dungeon.
 6. War Zone
  Speel hier met z’n zessen oorlog games, en laat je niet uit het veld slaan door de andere bezoekers. In deze bunker staan de gevaarlijkste oorlogspellen aan om gespeeld te worden.
 7. Chambre of Horror and Movies
  Op het eerste gezicht een wat ouderwetse kamer met wat vreemde games, maar als je goed kijkt…
  Hier staan verschillende horror en film gebaseerde spellen door elkaar!
 8. Manga Room
  Japan met zijn vreemde maar coole spullen! Neem nou Pachinko’s, zoveel licht en geluid om helemaal gek te worden! Maar ook Pokemon, Dragon Ball Z en nog veel andere helden zijn hier te bewonderen.
 9. Street Fight Plaza
  Ready, Set … FIGHT! Daag je vrienden uit voor een ouderwets potje Mortal Kombat of Street Fighter.

Siplo’s Games Xperience is voor alle leeftijden! (onder de 10 jaar met begeleiding) Of je nu een doorgewinterde gamer bent of verzamelaar, iedereen vermaakt zich in de Xperience!

poppetjes gamefiguren februari 2018
game automaten siplos februari 2018
siplos games experience simpsons poppetjes februair 2018

In de naastgelegen Game Shop ligt de focus op gaming, computers, consoles, merchandise, beelden en films. Hier kan de doorsnee gamer al zijn spullen vinden, maar ook voor de echte verzamelaar is hier genoeg te vinden. Het assortiment wisselt maandelijks door de vele nieuwe releases van games, waardoor er altijd veel variatie en keuze blijft. In de winkel heeft Siplo onder andere:
– 1000 DVD en Blue Ray films
– 5000 videospellen voor werkelijk elke console!
– Consoles: De meeste consoles zijn bij ons te koop!
– Accessoires: Pokemon, Skylanders, t-shirts, tassen, posters, figuurtjes en nog veel meer!
– Cadeaubonnen voor als je niet kan kiezen

Siplo’s Games Xperience is altijd op zoek naar alles wat met gaming te maken heeft, voor verkoop of om in het museum uit te stallen. Gebruik je thuis iets niet meer? En wil je dit een tweede leven geven? Alles is welkom! Neem ze gerust mee of stuur een e-mail.

Siplo en zijn Games Xperience vind je in hal 26.