Kom 1e & 2e kerstdag shoppen, eten en genieten in kerstsfeer

Op eerste en tweede kerstdag kun je heerlijk komen shoppen en eten in kerstsfeer.
Als elk jaar ademt de hele Bazaar kerstsfeer uit, buiten en binnen staan versierde kerstbomen en er is volop sfeerverlichting. 

En beide kerstdagen wordt De Boulevard opgevrolijkt door de gezellige kerstmuziek van een Dixieland Orkest.

 

Krijg ook het kerstgevoel!

Zowel de weekends in de kerstvakantie als 1e en 2e kerstdag is De Bazaar gezellig open. De kerstverlichting, kerstbomen en kerstversiering, zowel binnen  in de hallen als buiten, maken De Bazaar nog aantrekkelijker.

Ter verhoging van de kerstsfeer loopt op beide kerstdagen een Dixieland Orkest rond. Speciaal gekleed voor de Kerst vermaken zij het publiek op De Bazaar.

Heb je nog een nieuwe outfit of feestkleding nodig voor Kerstmis of Oud en Nieuw? Bij de winkeliers vind je voor elke gelegenheid wel iets passends.
Je huis feestelijker versieren en gezelliger maken, met kaarsjes, een warme plaid of een sfeervolle lamp? Op De Bazaar vind je het.
En wat te denken van de ingrediënten voor al de heerlijke gerechten die je deze dagen gaat koken. Een overvloed aan versproducten en kruiden vind je in de Food Markt.
Wil je helemaal niet koken deze dagen? Kies dan voor de geweldige maaltijden die je kant en klaar kunt meenemen. In de Food Hal en op de Versmarkt kun je terecht voor eten uit alle delen van de wereld, voor zowel je kerstdiner, een gezellige kerstborrel of de lunch.
Natuurlijk kun je ook gezellig op De Bazaar komen eten, in kerstsfeer.

De Bazaar is tijdens de kerstdagen, net als in het weekend, open van 09.30 tot 19.00 uur.

Toegang is gratis, parkeren kan op het terrein van De Bazaar vanaf slechts 2 euro per uur. Met een maximum van 5 euro voor een hele dag.

Categorieen:

overig,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken