Hal 25 26 terras

Op zoek naar een goedkoop dagje uit voor het hele gezin bij mooi én slecht weer?

Kom naar De Bazaar! Zeker de moeite waard om (opnieuw) te ontdekken. De afgelopen jaren is er veel vernieuwd en veranderd.

Hal 25 26 terrasNieuwe Boulevard met gezellige terrassenFood Court Hal 30
De gezellige Boulevard verbindt alle hallen met elkaar. Hier kan je lekker een terrasje pakken om onder het genot van een drankje en of hapje te beslissen welke hal je daarna in gaat.

Food Markt & Food Court
De grootste Food Markt (2.750 m2!) van Nederland met heerlijke groente, fruit, kruiden & ingrediënten van over de hele wereld. Ook kun je bij maar liefst 69 restaurantjes & food stands heerlijk eten! Een culinaire wereldreis voor een klein prijsje.

Gevel GoudsoukGoudsouk
Op De Bazaar kon je altijd al goud kopen, maar sinds 2015 hebben maar liefst 22 juweliers een prachtige eigen plek: Goudsouk. Ook kun je hier je sieraden laten ontwerpen of repareren.

Mihrab
Herkenbaar aan de grote fontein in het midden. Hier komen Oost & West samen met veel ambachtelijke producten, zoals bijvoorbeeld vers gemaakte Gözleme (Turkse pannenkoekjes) of handgemaakte leren tassen.

Impressie stoffenmarktStoffenmarktImpressie stoffenmarkt
Aan het einde van de zomer opent de leukste Stoffenmarkt op De Bazaar. Een permanente Stoffenmarkt waar je elk weekend terecht kan voor stoffen en fournituren.