Herontdek De Bazaar

Herontdek De Bazaar

En laat je meevoeren in verschillende werelden

Nieuwe ontwikkelingen, bijzondere plekken en verrassende ondernemers zorgen ervoor dat je telkens weer iets anders kunt beleven op De Bazaar. De afgelopen jaren is er veel vernieuwd en veranderd. Dat maakt De Bazaar de moeite waard om (opnieuw) te ontdekken!

Herontdek de nieuwe Boulevard met gezellige terrassen

De gezellige Boulevard verbindt alle hallen met elkaar. Je kan er lekker een terrasje pakken. Onder het genot van een drankje en of hapje beslis je welke hal je daarna in gaat.

Food Markt
De Bazaar heeft de grootste Food Markt (2.750 m2!) van Nederland. Hier koop je voordelig heerlijke verse groente, fruit, kruiden en ingrediënten van over de hele wereld.

Food Court

Geen zin om zelf te koken? Op het Food Court kun je bij maar liefst 69 restaurants en foodstands heerlijk eten! Een culinaire wereldreis voor een klein prijsje.

Goudsouk
Op De Bazaar kon je altijd al sieraden kopen. Sinds 2015 hebben maar liefst 22 juweliers zich verzameld op een prachtige eigen plek: Goudsouk. Hier kun je sieraden kopen, laten ontwerpen of repareren.

Mihrab
Herkenbaar aan de grote fontein in het midden. In Mihrab komen Oost & West samen. Je vindt hier veel ambachtelijke producten, zoals vers gemaakte Gözleme (Turkse pannenkoekjes) of handgemaakte leren tassen.

Stoffenmarkt
De leukste Stoffenmarkt is geopend op De Bazaar. Een permanente Stoffenmarkt waar je elk weekend terecht kan voor stoffen en fournituren.

Kom je (weer) naar De Bazaar?

We helpen je graag met de leukste plekken, thema’s en routes: Dit wil je niet missen!