Herfstmarkt op De Bazaar

Beverwijk, 19 september 2019

Herfstmarkt op De Bazaar!

Op 28 en 29 september is er weer de jaarlijkse Herfstmarkt op De Bazaar. De Boulevard zal weer vol staan met kramen, waar je van alles kunt vinden. Denk aan vers fruit, ter plekke gemaakt Afghaans ijs, sieraden, decoratieartikelen voor in huis, honing en nog veel meer.

Dit is alweer het derde jaar dat de Herfstmarkt georganiseerd wordt en het blijkt een succes. De kramen op De Boulevard zorgen voor extra gezelligheid en sfeer.

Voor de kleintjes

Ook aan de kleintjes is gedacht! Op zondag 29 september worden er mini dansworkshops georganiseerd, begeleid door een ervaren danslerares. De workshop is gratis en om 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur op De Boulevard. Aanmelden kan ter plekke.

 

https://www.debazaar.nl/herfstmarkt/

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken