De Mihrab op de Beverwijkse Bazaar vind je in de hoek van Hal 30. Eigenlijk is de Mihrab een Arabisch winkelcentrum in het hart van de Beverwijkse Bazaar. Door zijn gouden bogen en moderne Oosterse uitstraling is De Mihrab een van de meest in het oog springende onderdelen op de Beverwijkse Bazaar.

Lees hier alles over de Mihrab op de Beverwijkse Bazaar. Je kunt van het weekend natuurlijk ook gewoon langs komen en zelf een kijkje komen nemen.

Mihrab Arabisch winkelcentrum Beverwijk

De binnenkant van de Mihrab is een van de mooiste plekken van de Beverwijkse Bazaar. Direct na de ingang vind je het fijne ontmoetingspunt bij de mozaïek betegelde fontein. Hier verzamelen gezinnen zich en kan je even tot rust komen.

In de Mihrab komen Oost en West samen: rondom de fontein vind je veel winkels met ambachtelijke producten. In Mihrab vind je o.a. heerlijke baklava, handgemaakte lampen uit Istanbul, een winkel met prachtige Oosterse feestkleding, maar ook bijvoorbeeld handgemaakte tassen. Een bijzondere plek!

Achter de passage

Vanuit de Mihrab kan je doorlopen naar de ‘Passage’. Als je de passage passeert zie je pas hoe groot Hal 30 eigenlijk is. In het gedeelte achter de passage vind je veel interieurwinkels. Hier kan je bijvoorbeeld lampen, tapijten en gordijnen kopen. Aan de andere kant van de Mihrab vind je de Food hal.

Waar op de Bazaar

De Mihrab ligt aan de boulevard tegenover de Oosterse Markt en de Goudsouk. Als je de Mihrab wil bezoeken kan je het beste parkeren op P1.

 

Plattegrond

Bekijk op onderstaande plattegrond waar je Migrab op De Bazaar kunt vinden.
Mihrab oosters winkelcentrum

Winkelaanbod

De volgende winkels vind je allemaal in de Mihrab.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken