De Grand Bazaar ligt in het hart van de Beverwijkse Bazaar. De Grand Bazaar is gevestigd in Hal 25 en 26. In hal 25 vind je het grootste aanbod van drogisterijproducten van de hele Beverwijkse Bazaar. In Hal 26 vind je veel kleding. Voor een nieuwe jas moet je in hal 26 zijn.

De Grand Bazaar is van de buitenkant heel herkenbaar. Door zijn turquoise kleur en versiering met strikken, ziet de Grand Bazaar er uit als een cadeautje.

Grand Bazaar Beverwijk

 

Hal 25 van de Grand Bazaar

In hal 25 vind je een geweldige hoeveelheid aan drogisterijproducten. Je vind er cremes, shampoo en deodorant, maar vooral ook veel parfum. Ben je op zoek naar een goedkope drogisterij, dan kan je in Hal 25 je hart ophalen.
Naast drogisterijartikelen vind je in Hal 25 van de Grand Bazaar ook veel tassen, portemonnees, telefoonaccessoires en sneakers. Aan de voorkant van Hal 25 vind je Saunders Tattoo shop.

Hal 26 van de Grand Bazaar

Hal 26 stond vroeger bekend als ‘de leerhal’ inmiddels is deze hal veel meer dan dat. Je kunt er nog steeds een leren jas vinden, maar het overgrote deel van het aanbod bestaat uit andere mode. Vooral veel jassen. Als je op zoek bent naar een nieuwe jas op de Bazaar, dan is dit the place to be. Verder vind je er veel sneakers, legerkleding en aanverwante artikelen.

Waar op de Bazaar

De Grand Bazaar is gevestigd in Hal 25 en 26 in het midden van de centrale boulevard, tegenover de Booghallen. Achter de Grand Bazaar vind je de Buitenmarkt. Parkeerterreinen P0 en P1 liggen recht achter de Grand Bazaar.

 

Plattegrond

grand bazaar plattegrond

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken