Goudsouk is dé plek voor aankoop van sieraden van hoog karaat goud, zilver, platina of andere edelmetalen.
Hier kan je ook terecht om sieraden naar eigen ontwerp op ambachtelijke wijze door edelsmeden te laten maken.

De Goudsouk is ook een plek waar bestaande of oude sieraden vermaakt of gerepareerd kunnen worden, zodat de emotionele waarde ervan behouden blijft. Mooie parels, edelstenen, luxe horloges, een cadeau voor een dierbare of een ‘geluk’ voor de koper zelf!

Met 1500 m2 en 22 juweliers onder één dak mag Goudsouk de grootste schatkist van Europa genoemd worden en is samen met Dubai een belangrijk knooppunt in de Europese handel in hoog karaat goud.

Goudsouk Beverwijk

Architectuur

Wie over de centrale boulevard loopt kan Goudsouk niet missen. De fonkelende goudklomp straalt klasse uit. Door een inkeping van de goudklomp betreedt je de Goudsouk. Een ‘grot’ waar de echte schatten veilig zijn uitgestald bij 22 juweliers.
De architectuur is modern en valt direct op in de sferen van de traditionele Bazaar. De samenwerking tussen Liong Lie Architects en Leaders Against Routine heeft geleid tot deze imponerende ‘goudklomp’, een juweel van een bestemming! De schittering van het gebouw komt door de 1850 gouden panelen die in de zon blinken. Wanneer de schemering opkomt en het avond wordt, zorgt de verlichting tussen de gouden panelen voor de schittering.

Interieur

Niet alleen de buitenkant is imponerend, ook het interieur, een spel van licht en glans, luxueus afgewerkt in donkere kleuren is fenomenaal. De vloer is bewerkt met 170 meter LED verlichting en het plafond is een sterrenhemel met 462 LED lampjes! In deze prachtige omgeving komen de producten van de 22 juweliers die gevestigd zijn in Goudsouk fantastisch uit.

De eerste Goudsouk van Europa!

Hoewel de Goudstraat in hal 34 op de Beverwijkse Bazaar ruim 30 jaar heeft bestaan, was dit voor velen één van de beste bewaarde geheime schatten van De Bazaar. Het werd tijd dat de juweliers hun producten konden etaleren in de pracht en praal die zij verdienen. Sinds 7 maart 2015 is Goudsouk geopend.

Waar op de Bazaar

De Goudsouk ligt tegenover de Mihrab en de Oosterse Markt aan de centrale boulevard van De Bazaar. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is P3.

 

Plattegrond

goudsouk plattegrond

Juweliers

In de Goudsouk vind je voornamelijk Mandaeërse juweliers. Zij zijn wereldwijd bekend als zeer kundige goud- en ziversmeden en om de handel in hoog karaat goud. Daarnaast zijn er in de Goudsouk enkele juweliers uit India gevestigd.

In de Goudsouk vind je alleen hoogwaardige juweliers die in hoog karaat goud handelen. Goedkopere juweliers die bijoux verkopen vind je niet in de Goudsouk. Deze zitten verspreid over de rest van de Beverwijkse Bazaar.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken