Liefhebbers van foodhallen zijn op De Bazaar in Beverwijk aan het juiste adres. De Bazaar heeft er namelijk verschillende. Over de hele Bazaar zijn bijna 70 eetgelegenheden en stands die gerechten en lekkernijen maken. De standhouders en de bezoekers van De Bazaar komen uit alle windstreken, en de lekkernijen dus ook.

In de verschillende foodhallen kan gezellig zitten en samen genieten van al het lekkere eten en drinken dat op de Beverwijkse Bazaar te krijgen is.

food hal haarlem

Naast vers bereidt voedsel kan je op de Beverwijkse Bazaar ook veel verse ingrediënten kopen. Daarvoor kan je bijvoorbeeld naar de Versmarkt in de Oosterse Markt gaan. Aziatische producten koop je bij de Aziatische supermarkt van Amazing Oriental.

Bezoekers komen speciaal uit Haarlem, Zaandam of Amsterdam om op de Beverwijkse Bazaar een gezellige middag of avond te hebben. De Food Hal in Hal 30 is hiervoor speciaal tot 21.00 uur geopend.

De Food Hal in Hal 30

De grootste van de foodhallen in de Beverwijkse Bazaar is gevestigd in Hal 30. Deze heet ook heel toepasselijk de Food Hal. De hal is omringd door maar liefst 17 food-stands die traditioneel, vers gemaakte gerechten aanbieden zoals je het in het land van herkomst zelf zou eten. Iedereen kan zelf kiezen waar hij trek in heeft en toch gezellig samen opeten. En het is allemaal heel betaalbaar. Er is echt voor elk wat wils. Er is ruimte voor enkele honderden bezoekers, dus ook met groepen kan je hier makkelijk terecht.

Bij de meeste food-stands kun je ook het eten in laten pakken, zodat je het thuis alleen nog maar op hoeft te warmen. Lekker makkelijk en toch heerlijk eten!

En denk je ’s avonds “Oh jee geen zin om te koken”? De hal is tot 21.00 uur geopend!

Foodhallen

Waar op de Bazaar

De Food Hal bevindt zich in hal 30. Dit is de grootste hal op De Bazaar en heel herkenbaar aan zijn gouden bogen. Hij zit naast de Mihrab, die ook in Hal 30 is gevestigd. Tegenover de Food Hal staat de Goud Souk. Bezoekers uit b.v. Haarlem, Zaandam of Amsterdam kunnen het beste parkeren op P1 of P3.

 

Oosterse Markt

Liefhebbers van lekker eten moeten ook zeker een kijkje nemen in Hal 33 van de Oosterse Markt. Hier kan heel veel verse producten kopen.
Je vindt er een hele grote groentemarkt. Verderop in de hal vind je een geweldige specerijenmarkt en stands met verse olijven, dolma’s, dadels, baklava etc.

Foodcourt Hal 2

In Hal 2 vind je ook een leuke food court. Kinderen kunnen hier poffertjes bestellen en voor volwassenen is er ruime keuze aan exotische broodjes. Ook is er van alles te snacken.

Bereikbaarheid food hal vanuit Haarlem of Zaandam

Ben je op zoek naar een foodhal in Haarlem of een foodhal in Zaandam? Waarom kom je niet een keer naar de Beverwijkse Bazaar. De Bazaar is ieder weekend geopend, binnen 10 minuten ben je ter plaatse en er is genoeg parkeergelegenheid.

Plattegrond

Food hal plattegrond

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken