In De Booghallen liggen aan de centrale boulevard op De Bazaar in Beverwijk. Het is een winkelstraat met een aantal grote winkels en restaurants. Iedere winkel heeft zijn eigen boog. Het aanbod bestaat voornamelijk uit kleding- en outlet-winkels. Ook kan je er lekker eten. Bezoekers die lekker willen shoppen kunnen hun hart ophalen in De Booghallen.

De Booghallen zijn prominent gevestigd aan de Boulevard. Zoals de naam al zegt hebben de hallen de vorm van een boog. Als je ze ziet, herken je ze direct. Populaire winkels zijn De Leen Bakker outlet en de Outlet winkel Magazijn 36.

booghallen

Waar op de Bazaar

De Booghallen zijn gevestigd aan De Boulevard naast Hal 5 en tegenover De Grand Bazaar.
Als je de Booghallen wil bezoeken kan je het beste parkeren op P4. Dat parkeerterrein ligt pal achter de hallen.

 

Overdekte winkelstraat achter De Booghallen

Een van de best bewaarde geheimen op de Beverwijkse Bazaar is de doorgang achter De Booghallen. Op deze manier zijn de Booghallen ook verbonden met Hal 5. Het is een soort overdekte winkelstraat. In de doorgang zijn kleermakers en kleine modewinkels gevestigd. Via de doorgang kan je alle winkels in De Booghallen bereiken. Vaste bezoekers van De Beverwijkse Bazaar weten op deze manier ook op regenachtige dagen hun hoofd droog te houden.

Plattegrond

Bekijk op onderstaand plattegrond waar je de Booghallen op De Bazaar kunt vinden.

BooghallenWinkelaanbod

De volgende winkels zijn in De Booghallen gevestigd.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken