Etos outlet

Beverwijk, 30 september 2019

Etos opent outlet op De Bazaar

Drogisterijketen Etos opent op 5 oktober 2019 een outlet op De Bazaar. In deze Etos outlet kunnen bezoekers restvoorraden uit de winkels kopen, wat zorgt voor een verrassend en divers aanbod van producten. Interessant voor de consument, want op het assortiment in de winkel krijgt men 50% korting en op parfums 40% korting.

Er gelden wel wat andere spelregels:
– Alleen pinnen is mogelijk.
– Niet ruilen of retourneren van artikelen.
– Reguliere acties gelden niet.
– OP=OP.

De outlet is gevestigd in Hal 30 op De Bazaar en iedere zaterdag en zondag geopend van 09.30 – 18.00 uur.

Meer outlets op De Bazaar
Op De Bazaar vind je steeds meer outlets. Het past in de trend om op een andere manier plek te zoeken om van restvoorraden of retouren af te komen. Voorbeelden op De Bazaar zijn o.a. Leen Bakker of Magazijn 36. Deze laatste verkoopt internetretouren en heeft onlangs in Hal 30 haar derde winkel geopend.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.