Maak een culinaire wereldreis op De Bazaar

Op De Bazaar vind je bijna 70 food stands en restaurants en heel veel heerlijke ingrediënten van over de hele wereld. Een Food Hal, de Versmarkt en de grootste Aziatische supermarkt van Nederland zijn maar een paar van de must sees op het gebied van eten.
Lees verder

Broer en zus maken met Marokkaanse koekjeswinkel de droom van overleden oma waar

Anouar en Lamyae Salam zijn trots. Niet gek, want met de opening van hun Marokkaanse koekjeswinkel komt de droom van hun overleden grootmoeder alsnog uit.

Lees meer…

Trotse familie Rahimi geeft De Bazaar kleur: ‘Dit is wat we het liefste doen’.

Bismillah Rahimi geniet zichtbaar van zijn werk op de Beverwijkse Bazaar. Niet gek, want dat doet hij week in week uit met zijn eigen kinderen. Een echt familiebedrijf. “Ik ben wel zo trots op ze.” En je kan op de markt niet om ze heen.

Lees meer…

Winelife Magazine enthousiast over De Bazaar!

In Winelife Magazine #56 staan de favoriete tentjes op De Bazaar van chef-kok Jamie van Heije in de rubriek ‘Wijn en spijs’.
Complimenten aan onze winkeliers en eigenaren van de food stands!
Kijk hier voor het eerste stuk van het artikel. Wil je alles lezen? Winelife Magazine ligt in de winkel.

Lees meer…

De Bazaar krijgt een 8 van De Volkskrant!

In de rubriek ‘Uit eten’ van Volkskrant Magazine van 4 januari jl. is journalist Hiske Versprille vol lof over De Bazaar: ‘De Bazaar is een plek om te bezoeken, zeker voor het fantastische eten.’ Daar zijn wij het volmondig mee eens. Het eten en alle andere pareltjes maken De Bazaar een bezoek waard!

Lees meer…

Food Hal

LEKKER ETEN in een Oosterse sfeer maak je in de Bazaar Food Hal een culinaire wereldreis. Er zijn 17 food stands die traditioneel, vers gemaakt eten aanbieden zoals je het in het land van herkomst zelf zou eten.

Lees meer…

Versmarkt

GEWELDIGE INGREDIËNTEN. Je waant je midden in een Marokkaanse Souk. Geweldige geuren, kleuren en geluiden zorgen ervoor dat al je zintuigen geprikkeld worden. Op zoek naar die speciale kruiden? Hier vind je het!

Lees meer…

De hele wereld om op te eten op De Bazaar

Naast de Food Hal en de Versmarkt is er NOG VEEL MEER op De Bazaar te ontdekken op het gebied van eten & drinken. Zo zijn er langs De Boulevard en in diverse hallen verschillende restaurants.

Lees meer…

Street Food Safari

Dat De Bazaar een echt food paradijs is voor liefhebbers van lekker eten en koken, was misschien wel het best bewaarde geheim in Beverwijk en omstreken. Hoog tijd dat we dit maar eens met de rest van Nederland gingen delen!

Lees meer…

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken