Maak een culinaire wereldreis op De Bazaar

Op De Bazaar vind je bijna 70 food stands en restaurants en heel veel heerlijke ingrediënten van over de hele wereld. Een Food Hal, de Food Markt en de grootste Aziatische supermarkt van Nederland zijn maar een paar van de must sees op het gebied van eten.
Lees verder

Food Hal

LEKKER ETEN in een Oosterse sfeer maak je in de Bazaar Food Hal een culinaire wereldreis. Er zijn 17 food stands die traditioneel, vers gemaakt eten aanbieden zoals je het in het land van herkomst zelf zou eten.

Lees meer…

Food Markt

GEWELDIGE INGREDIËNTEN. Je waant je midden in een Marokkaanse Souk. Geweldige geuren, kleuren en geluiden zorgen ervoor dat al je zintuigen geprikkeld worden. Op zoek naar die speciale kruiden? Hier vind je het!

Lees meer…

De hele wereld om op te eten op De Bazaar

Naast de Food Hal en de Food Markt is er NOG VEEL MEER op De Bazaar te ontdekken op het gebied van eten & drinken. Zo zijn er langs De Boulevard en in diverse hallen verschillende restaurants.

Lees meer…

Street Food Safari

Dat De Bazaar een echt food paradijs is voor liefhebbers van lekker eten en koken, was misschien wel het best bewaarde geheim in Beverwijk en omstreken. Hoog tijd dat we dit maar eens met de rest van Nederland gingen delen!

Lees meer…

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken