Zondag 12 augustus is Ballet and Dance on Stilts op De Bazaar. In deze act wordt steltlopen, ballet, stijldansen en straattheater gecombineerd tot een bijzondere en ontroerende act. De poppenspeler op stelten heeft de touwtjes in handen en kan de ballerina laten dansen!

Ballet and Dance on Stilts is tussen 12.30 – 16.00 verschillende malen te bewonderen op De Boulevard.

Over De Bazaar
De Bazaar in Beverwijk is al 37 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten.

Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Circusparade

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken