English   Deutsch

Home » Beauty en verzorging op De Bazaar

Beauty en verzorging op De Bazaar

Talloze drogisterijen brengen alles voor in jouw badkamer. De winkels met parfums hebben een breed assortiment geurtjes voor dames en heren. Voor je favoriete merk make-up slaag je voordelig bij één van de winkels. Ook staan er vele beautyspecialisten klaar om je te helpen. Kapsalons, tanden bleken, tattoo, permanente make-up, piercings, nagelstudio’s.

Ga snel naar:

Benieuwd naar de producten die je zoals kan vinden op De Bazaar? Bekijk onze ‘Producten‘ pagina, liever weten wat er allemaal te beleven valt en wat je allemaal kan doen aan activiteiten? Bekijk dan het overzicht op ‘Activiteiten en Vermaak‘ of ontdek de 69 culinaire verrassingen op onze ‘Food‘ pagina.

Een greep uit de beauty en verzorging winkels op De Bazaar:

Barbers on Tour

Sinds begin 2014 zit Barbers on Tour in Hal 30 aan de Boulevard. Mahmoud runt de zaak met zijn twee broers. “Ik wil goede kwaliteit en creativiteit aanbieden aan de bezoekers van De Bazaar zoals je in het centrum van de stad vindt. Uiteraard tegen lagere prijzen.” Bij Barbers on Tour zijn zowel mannen als vrouwen welkom en zijn gespecialiseerd in het snijden van contouren.

Barbers on Tour vind je in Hal 30 aan de Boulevard zijde.

Kappers, barbiers en epileren

Naast Barbers on Tour staan meerdere kapsalons klaar om jou te voorzien van een nieuwe coupe. De kappersstraat in hal 32 heeft enkele kappers, maar ook verder op De Bazaar tref je kapperszaken aan voor:

  • Knippen
  • Verven
  • Contouren snijden
  • Scheren, knippen en verzorging van baarden en snorren
  • Haarextensions zetten

Ook kan je bij sommige kapperszaken terecht om je wenkbrauwen te epileren. Dit wordt op meerdere manieren gedaan, waaronder met een touwtje.

Tatoeages, permanente make-up en Piercings

Wil je graag een (extra) tatoeage of je tatoeage laten bijwerken? Je kan terecht bij Saunders Tattoo & Piercing Shop in Hal 25. Hier staan 5 specialisten klaar om jouw tatoeage te zetten. Ook kan je hier en bij Piercing Works in Hal 5 een piercing laten zetten of een nieuwe piercing uitzoeken. Permanente make-up kan je laten zetten bij Sandra’s Body art in Mihrab.

Drogisterij Maljoo

Drogisterij Maljoo heeft een breed assortiment en is gespecialiseerd in shampoo en haarverf. “Bij mij vind je producten, die geen enkele andere drogisterij op De Bazaar verkoopt.” Tot slot betaal je bij Maljoo altijd een gunstige prijs. “Ik koop in bij groothandels met kwalitatieve producten voor een lage prijs. Zo betaal je bij mij altijd minder dan bij de drogist in de winkelstraat.”

Drogisterij Maljoo vind je, naast vele andere drogisterijen in Hal 25.

Nagelstudio’s

Een fijne manicure of pedicure kan gedaan worden bij één van de vele nagelstudio’s. Acryl of gel nagels laten zetten of alleen de nagels laten lakken is hier ook mogelijk.

Top