Voordelige tassenwinkels vind je volop op de Beverwijkse Bazaar. Vanuit het hele land komen bezoekers naar De Bazaar om voordelig een tas te kopen.

Tassen vind je op De Bazaar in alle soorten en maten. Populair zijn:

  • Leren tassen
  • Rugzakken
  • Handtasjes
  • Laptoptassen
  • Luiertassen

Van oudsher staat De Bazaar om haar assortiment aan leren tassen. Voor een mooie leren tas kan je in Beverwijk nog altijd prima terecht. Het assortiment is tegenwoordig alleen nog veel groter. Rugzakken van bekende merken zijn ongekend populair. Veel middelbare scholieren bezoeken aan het begin van het schooljaar met hun ouders de voordelige tassenwinkels op de Bazaar om een nieuwe rugtas te scoren.

Tassenwinkels op De Bazaar

tassenwinkels

Waar op de Bazaar

De tassenwinkels zijn echt over de gehele Bazaar te vinden. Dit komt ook omdat er zoveel verschillende soorten tassen worden verkocht. Leren tassen vind je sowieso in de Grand Bazaar (hal 26), maar ook in Hal 1, 2, 3 en 5. In de Mihrab en Oosterse markt vind je ook verschillende voordelige tassenwinkels en kledingwinkels die tassen verkopen.
Zoek je een luiertas, dan kan je ook een kijkje nemen bij de verschillende babywinkels op De Bazaar. Omdat de tassenwinkels zo verspreid over de Bazaar zijn gelegen maakt het niet zoveel uit op welk parkeerterrein je parkeert.

Alle tassenwinkels op een rij

Hieronder vind je een lijst met winkels op De Bazaar die tassen verkopen. Vaak verkopen deze winkels ook andere accessoires, zoals riemen op sjaals. Er zijn natuurlijk ook kledingwinkels die tassen verkopen.
Je kunt direct naar de voordelige tassenwinkels hieronder rennen, of er een leuk dagje uit van maken. Hoe dan ook ga je de perfecte tas voor een klein prijsje vinden op De Bazaar in Beverwijk.

Tassenwinkels

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken