De Bazaar in Beverwijk is van oudsher beroemd om de tweedehands kleding die er verkocht werd. Nog steeds komen veel bezoekers naar Beverwijk om vintage kleding te kopen.

Niets is cooler dan een retro Hugo Boss pak, of een leren jasje waarvan je ziet dat het vroeger heel duur is geweest. Bezoekers komen speciaal naar De Bazaar op zoek naar verrassende tweedehands items die je nergens anders meer kunt kopen.

Lees hier alles over vintage kleding op de Bazaar, of kom van het weekend gewoon gezellig tussen de bergen tweedehands kleding te struinen.

Vintage kleding winkel

Waar op de Bazaar

Vintage kleding en andere tweedehands spullen zijn op De Bazaar in Beverwijk gecentreerd in hal 3 en op de Kofferbakmarkt. Ook in de Grand Bazaar kan je vintage kleding vinden.
Parkeren voor de hal 3 doe je het beste op P5. Voor de Kofferbakmarkt parkeer je op P0 of P1. Vanuit de Kofferbakmarkt loop je zo hal 26 van de Grand Bazaar binnen.

Soorten tweedehands kleding

Eigenlijk alle kleding die je nieuw in de kledingwinkels op De Bazaar kunt kopen vind je er ook wel tweedehands. Denk dan aan:

  • jassen
  • spijkerbroeken
  • jurken
  • pakken
  • schoenen

Je vind ook altijd veel tweedehands kinderkleding op De Bazaar.

Kringloopwinkel

Als je weet waar je moet zoeken, dan is De Bazaar is eigenlijk een grote kringloopwinkel. Tussen alle nieuwe spullen die er tegenwoordig verkocht worden kom je ineens in een hal waar alleen maar tweedehands spullen worden verkocht. Hal 3 is zo’n hal. Daar moet je als liefhebber van vintage kleding zeker naar toe gaan. Een andere plek waar je moet wezen is de Kofferbakmarkt. Deze wekelijkse rommelmarkt is een walhalla voor liefhebbers van tweedehands spullen.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken