De Beverwijkse Bazaar is de ideale plek om mooie tweedehands kinderkleding te kopen.

Tweedehands kinderkleding is populair op De Bazaar. Dat komt omdat veel kleine voormalige eigenaren snel uit hun kleren groeien. Vooral babykleertjes zijn vaak nog erg goed, omdat zij nog geen gaten in hun kleren vallen. Veel tweedehands kleding is dus nog verrassend nieuw en klaar voor een tweede leven.

tweedehands kinderkleding

Waar op de Bazaar

Tweedehands kinderkleding vind je vooral in hal 3 en op de Kofferbakmarkt. Voor hal 3 kan je het beste op P5 parkeren. Voor de Kofferbakmarkt op P0 of P1.

Het kopen van tweedehands kleding is niet alleen goed voor de portemonnee. Het is ook erg leuk. Daarnaast is het natuurlijk erg milieubewust. Je geeft kleding een tweede kans en deze hoeft niet opnieuw gemaakt te worden.

Het leuke is dat sommige mensen kinderkleding kopen op De Bazaar en deze via bijvoorbeeld de Kofferbakmarkt een tweede leven geven, door het -nadat het gedragen is- opnieuw te verkopen.

Tweedehands kinderkleding kopen als sport

Veel bezoekers van De Bazaar zien het kopen van tweedehands kleding ook als sport. Het geeft een kick om een vrijwel nieuw kledingstuk van een duur merk voor een prikkie op de kop te tikken. Voor al deze sportievelingen is De Bazaar de ideale arena om zich uit te leven.

Hieronder zie je bij welke winkels en vaste kramen op De Bazaar tweedehands kinderkleding te koop is. Vergeet niet ook de losse stands in de Kofferbakmarkt en  Hal 1, 2, 3 en 5 te bekijken.

Nieuwe kinderkleding op De Bazaar

Hoewel De Bazaar ooit als tweedehands markt is begonnen, kan je nu vooral veel nieuwe kinderkleding op De Bazaar kopen. De Bazaar heeft veel betaalbare kinderkleding winkels die nieuwe kleding verkopen. Bezoek ook vooral de babywinkels op De Bazaar en laat je verrassen.

Veel koopplezier alvast!

Winkelaanbod

Het winkelaanbod van tweedehands kleding is niet zo groot, omdat het voornamelijk in kramen wordt verkocht. Het aanbod verschilt dus van week tot week.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken