Telefoons in alle soorten en maten. De nieuwste iPhones, maar ook een schermpje voor de iPhone 3. Je vindt ze in de goedkope telefoonwinkels op de Bazaar in Beverwijk.

Ja, goedkope telefoonwinkels, want goedkoper dan dit vind je ze nergens. Omdat het aanbod én dus ook de concurrentie onder telefoonwinkels op De Bazaar zo groot is zijn de prijzen echt heel laag. Zowel voor nieuwe toestellen, als opgeknapte toestellen (dit noemen ze ook wel refurbished) zijn de prijzen extreem competitief.

Telefoonwinkels Beverwijk

Waar op de Bazaar

Telefoonwinkels en winkels met telefoonaccessoires vind door bijna de hele Bazaar. Je vind ze in de Grand Bazaar (Hal 25 en 26), De Mihrab (Hal 30), de Oosterse Markt (Hal 31, 32 en 33) en Hal 1, 2, 3 en 5.

Laat je telefoon repareren

Is je telefoon kapot? Veel mensen kopen dan een nieuwe. Het loont ook echt om naar De Bazaar te gaan en je telefoon te laten repareren. Vaak doen ze dit vaak terwijl je wacht. Telefoonreparaties die vaak worden gedaan zijn:

  • Vervangen van een kapot scherm (met stip de meest uitgevoerde reparatie!)
  • Speaker of microfoon vervangen
  • Nieuwe batterij, zodat je deze niet zo vaak hoeft op te laden
  • Vervangen van de aansluiting van de lader als deze kapot is of verstopt zit

Als je je telefoon op De Bazaar in Beverwijk laat repareren, dan krijg je van de meeste telefoonwinkels gewoon garantie. Als er later toch iets niet goed blijkt te zijn, dan repareren ze het vaak gratis opnieuw.

Klaar terwijl je wacht

Niet iedereen zal tijd hebben om wekelijks naar De Bazaar in Beverwijk te gaan. Daarom zijn de meeste telefoonreparaties klaar terwijl je wacht. Je kunt ondertussen natuurlijk ook gezellig gaan shoppen of lekker een hapje gaan eten.

Telefoonaccessoires

Uiteraard kan je ook voor alle verschillende telefoonaccessoires op de Beverwijkse Bazaar terecht. Denk dan aan telefoonhoesjes (zoveel keuze heb je nog nooit gezien), telefoonladers, carkits en telefoonhouders voor in de auto etcetera.

Winkelaanbod

Telefoonwinkels

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken