Schoonheidsspecialist – Nergens in Beverwijk en omstreken vind je zoveel schoonheidsspecialisten bij elkaar. Of je nu je wenkbrauwen wil laten epileren, een gezichtsbehandeling wil, je nagels wil laten bijwerken, of je haar wil knippen. Bij de schoonheidsspecialisten op De Beverwijkse Bazaar kan je ieder weekend terecht.

kapper Beverwijk

Waar op de Bazaar

In Hal 30 vind je enkele nagelstudio’s. In hal 32 van de Oosterse Markt vind je een kappersstraat, waar meerdere kappers zijn gevestigd. Ook in Hal 5 en in de Grand Bazaar vind je kappers en schoonheidsspecialisten. De schoonheidsspecialisten en nagelstudio’s zitten niet bij elkaar op één plek. Vaak zijn ze aan de rand van een hal gevestigd, waar ze in een afgesloten ruimte rustig kunnen werken.

Schoonheidsspecialist Beverwijk

Iedere schoonheidsspecialist heeft zijn eigen specialisatie. Het leuke aan de specialisten op De Bazaar is dat ze ook vaak hun eigen culturele gebruiken mee nemen. Veel bezoekers zoeken een specialist die bij hun cultuur past. Anderen laten zich verrassen. Voor hen is een bezoek aan een schoonheidsspecialist op De Bazaar een hele belevenis.

De specialisten hebben niet één vast plek op De Beverwijkse Bazaar. Je kunt je haar laten knippen vlak naast een kinderschoenen-winkel, of je nagels laten bijwerken naast een fruitverkoper. Zoek en je zult ze vinden. Het leuke is dat veel van de schoonheidsspecialisten op de Beverwijkse Bazaar veel vaste klanten hebben. Het bewijs dat mensen tevreden zijn. Een ander voordeel is ook dat de prijzen op De Bazaar wat vriendelijker zijn dan dat je gewend bent bij de ‘traditionele’ schoonheidssalon. Dat je het om de prijs niet hoeft te laten is voor veel bezoekers van De Bazaar een reden om lekker vaak te gaan.

Benieuwd geworden naar de schoonheidssalons op De Bazaar in Beverwijk? Hieronder hebben we ze voor je verzameld.

Winkelaanbod

Schoonheidsspecialist

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken