Outlet stores heb je in alle soorten en maten op De Bazaar in Beverwijk. Hoewel De Bazaar ook heel veel andere winkels heeft, kan je wel zeggen dat De Bazaar een soort outlet winkelcentrum is.

Vanuit heel het land komen bezoekers naar Beverwijk om te profiteren van de outlet winkels. Je koopt hier merkartikelen met kortingen tot wel 70 procent.

Outlet stores

Waar op de Bazaar

De meubel outlet van Leen Bakker zit in de Booghallen. Hier vind je ook Magazijn 36. Voor de Booghallen kan je het beste parkeren op P4.
Een tweede vestiging van Magazijn 36 vind je bij de ingang van Hal 1. Hiervoor kan je het beste parkeren op P5. De derde winkel bevindt zich in Hal 30. Hier vind je ook de Etos outlet. Hiervoor parkeer je het best op P1.

De Bazaar als outlet winkelcentrum

Ben je op zoek naar A-merken met kortingen tot wel 70 procent? Dan ben je op De Bazaar aan het juiste adres. Wist je dat je op De Bazaar verschillende outlet winkels van bekende en minder bekende winkelketens vindt? In totaal heeft De Bazaar enkele duizenden vierkante meters aan outlets op haar terrein. In deze outlet winkels vind je dezelfde A-merken als in de normale winkel, maar dan veel goedkoper.

Welke outlet winkels vind je op De Bazaar?

Op De Bazaar vind je verschillende soorten outlet winkels. Van meubels tot kleding en van parfum tot feestartikelen. Ben je op zoek naar een specifiek product van een goed merk? Dan is de kans groot dat je deze met flinke korting op De Bazaar kunt vinden.Op De Bazaar vind je de volgende outlets:

De internet retouren outlet van Magazijn 36 is enorm populair. Hier kan je onder andere speelgoed, tuinmeubelen, gereedschap, serviesgoed en heel veel elektronica van topmerken kopen voor een fractie van de prijs.

Daarnaast zijn er heel veel kleinere winkels op De Bazaar die merkproducten met flinke korting verkopen. Denk dan aan:

Zoals je gewend bent van De Bazaar is de keuze eindeloos, dus ook als het gaat om outlet winkels. Van veel verschillende type winkels heeft De Bazaar een outlet-vestiging.

Wat kun je van een outlet verwachten?

De outlets op De Bazaar zijn ideaal voor de echte koopjesjager. De producten in de outlets zijn allemaal in nieuwstaat en zitten in de originele verpakking. De winkelketens met een outlet winkel op De Bazaar gebruiken deze om van hun restvoorraden af te komen. Ook vind je er producten waarvan de verpakking een lichte beschadiging heeft. De winkels willen deze korting niet in hun normale winkel bieden, omdat ze daar de spullen voor de normale prijs willen verkopen. Jij als koopjesjager kunt hiervan profiteren.

Dat is ook de charme van De Bazaar. Combineer de beste koopjes met originele winkels en heerlijke (street)food. Een geweldig dagje uit voor het hele gezin. Je kunt uiteraard ook even langskomen en een specifieke outlet bezoeken.

We zien je graag terug in één van onze outlets!

Winkelaanbod

Mega Deals

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken