Naast kledingwinkels vind je op De Bazaar in Beverwijk een aantal kleermakers. Een ideale combinatie, want je kunt de kleding die je net gekocht hebt direct op maat laten maken.

Zoals zoveel services op De Bazaar in Beverwijk werken de meeste kleermakers volgens het principe ‘klaar terwijl u wacht’. Dit omdat niet iedere bezoeker wekelijks De Bazaar bezoekt, en toch graag van de diensten van de kleermakers gebruik wil maken.

Kleermaker Beverwijk

Waar op de Bazaar

Kleermakers zitten op verschillende plekken in De Bazaar in Beverwijk. O.a. in de corridor achter de Booghallen. Hiervoor kan je het beste parkeren op P4.

Een kleermaker maakt van niets iets

Naast dat je kleding kan laten herstellen of inkorten, kan je ook kleding laten maken. Op De Bazaar vind je verschillende winkels waar je stoffen kunt kopen. Hiermee kan je naar een kleermaker gaan om te laten verwerken tot een product. Een kleermaker kan bijvoorbeeld de volgende dingen maken:

  • Gordijnen
  • Tafellakens
  • Schaduwdoeken
  • Kleding

Een kleermaker is reuze handig als je zelf niet zo goed met een naaimachine overweg kan. Je kiest een mooie stof uit, en de kleermaker maakt er iets fraais van.

Dit is ook handig als je tweedehandskleding hebt gekocht, maar ook als je nieuwe jeans net iets te lang is kan het echt goed van pas komen.

Waarom zoveel?

Het aanbod van de kleermakers is deels te verklaren door het groot aantal Arabische winkeliers dat De Bazaar kent. Het beroep van kleermaker wordt in Nederland nu eenmaal bovengemiddeld vaak door Arabische mensen uitgevoerd. De kleermakers op De Bazaar werken snel en goedkoop. Vandaar dat veel bezoekers het reuze handig vinden van de kleermakers gebruik te maken.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken