Hier vind je alle kinderschoenen-winkels op De Bazaar. Voor kindervoeten moet je namelijk goed zorgen. Goede kinderschoenen zijn dan ook erg belangrijk. De Bazaar in Beverwijk is de plek om kinderschoenen te kopen. Je vindt er kinderschoenen-winkels waar je ook met een beperkt budget een goede schoen koopt.

Kom jij van het weekend ook gezellig langs om nieuwe kinderschoenen te kopen?

kinderschoenen-winkels

Soorten kinderschoenen

Wat voor soort kinderschoenen-winkels vind je op de Beverwijkse Bazaar? Op De Bazaar vind je onder andere:

  • Winkels en kramen met sneakers in kleine maten
  • Winkels en kramen met leren kinderschoenen
  • Winkels en kramen met kindersandalen
  • Winkels en kramen met kinderlaarzen
  • Winkels en kramen met tweedehands schoenen
  • Babywinkels met babyschoentjes

Zoals je van De Bazaar in Beverwijk gewend bent is er altijd genoeg aanbod, dus voor ieder wat wils.

 

Waar op de Bazaar

Kinderschoenen vind je over de hele Bazaar. Vooral in de hallen waar veel kleding wordt verkocht, zoals de Booghallen, Hal 2 en hal 5, hal 26 van de Grand Bazaar, Hal 30 en de Mihrab en hal 31 van de Oosterse Markt.

Schoenen en kinderkleding in alle soorten en maten

Wat zo leuk is aan De Bazaar is dat je altijd wordt verrast. Dat geldt zeker ook voor de kinderschoenen-winkels die je er vindt. Of het nu de lage prijs is, het grote aanbod of het verrassende assortiment. Bekijk ook eens de tweedehands kleding die op De Bazaar te vinden is. Kinderen groeien snel, en kinderschoenen kunnen vaak nog prima een tweede (kleine) eigenaar gelukkig maken.

Leuk shoppen met kinderen

De Bazaar is een leuke plek om met je kinderen te winkelen. De Bazaar heeft leuke kinderattracties, waardoor je kind zich sowieso vermaakt. Naast kinderschoenen-winkels heeft De Bazaar ook een keur aan kinderkleding-winkels en speelgoedwinkels. Ook voor tweedehands kinderkleding ben je bij De Bazaar op het juiste adres.

Winkelaanbod

Bekijk hieronder welke winkels op de Bazaar gespecialiseerd zijn in kinderschoenen. Daarnaast zijn er ook nog veel winkels die naast kleding ook kinderschoenen verkopen. Keuze genoeg op De Bazaar Beverwijk, en ieder weekend geopend!

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken