Kinderkleding-winkels vind je in overvloed op Beverwijkse Bazaar. In hal 31, hal 30 en hal 5 en hal 2, maar ook in De Booghallen zijn verschillende leuke kinderkleding-winkels te vinden. Over het gehele terrein op De Bazaar kun je terecht voor kinderkleding, zoals broeken, shirts en truien. Ook kinderschoenen vind je volop op De Bazaar.

kinderkleding

Waar op de Bazaar

In hal 31 van de Oosterse Markt en de grote Hal 30 en hal 5 en hal 2, maar ook in De Booghallen zijn verschillende leuke kinderkleding-winkels te vinden.
Omdat de winkels op verschillende plekken op De Bazaar te vinden zijn maakt het niet zoveel uit op welk parkeerterrein je parkeert.

Kinderkleding-winkels voor babies tot pubers

Welke leeftijd jouw kind ook is. Op De Bazaar vind je een kinderkleding-winkel die bij ze past. De volgende type kinderkleding-winkels vind je op De Bazaar:

Tieners zullen zich waarschijnlijk verwonderen over het grote aanbod van sneakers die je over de hele Bazaar kunt vinden.

Merkkleding en kleding met leuke prints

De Bazaar heeft kinderkleding-winkels waar (tweedehands)merkkleding wordt verkocht. Vaak bieden deze winkels grote kortingen. Wat je ook veel ziet is kleding met leuke prints, zoals stripfiguren. Er kan eigenlijk geen nieuwe leuke animatiefilm uitkomen, of de kinderkleding-winkels op De Bazaar hebben er kleding van in hun assortiment.

Geweldig aanbod

De Bazaar heeft door haar grote hoeveelheid aan winkeliers met een assortiment aan kinderkleding. Het aanbod varieert continu, waardoor er altijd iets nieuws te vinden is. Alles bij elkaar kunnen we wel stellen dat De Bazaar de grootste kinderkleding-winkel van Beverwijk en omstreken is. Door ons aanbod aan speelgoedwinkels kun je zeggen dat de Bazaar ook een hele grote speelgoedwinkel is. Wil jij wat leuks doen met je kinderen, en goedkoop kinderkleding kopen? Kom eens naar Beverwijk!

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken