Kinderkamer outlet – Je kinderkamer voordelig inrichten doe je bij de Bazaar in Beverwijk. Je kunt De Bazaar zien als een grote kinderkamer outlet.

Bij Beverwijkse De Bazaar vind je veel meubels met korting. Zo is de Leen Bakker outlet gevestigd in de Booghallen van De Bazaar. Regelmatig vind je hier ook meubels voor in de kinderkamer.

Verdeeld over De Bazaar vind je verschillende winkels en kramen die meubels voor kinderkamers verkopen. In hal 3 vind je een sectie waar tweedehands meubels worden verkocht. Hier is ook regelmatig kindermeubilair te vinden.

Kinderkamer-outlet

Waar op de Bazaar

De Leen Bakker outlet gevestigd in de Booghallen van De Bazaar. Regelmatig vind je hier ook meubels voor in de kinderkamer. Hier is ook Magazijn 36 gevestigd. In deze outlet vind je lampen, speelgoed en andere spullen waarmee je je kinderkamer kan inrichten. Parkeren voor de Booghallen doe je het beste op P4. Magazijn 36 is ook gevestigd bij de ingang van hal 1. Hiervoor parkeer je op P5.
Verdeeld over De Bazaar vind je verschillende winkels en kramen die meubels en interieurartikelen voor kinderkamers verkopen. In hal 3 vind je een sectie waar tweedehands meubels worden verkocht. Hier is ook regelmatig kindermeubilair te vinden. Interieurwinkels vind je ook volop achterin Hal 30 en in hal 2.

Kinderkamer outlet is meer dan meubels

Naast meubels wil je een kinderkamer natuurlijk leuk inrichten. Verspreid over De Bazaar vind je winkels en kramen die spullen voor in de kinderkamer verkopen. Denk dan aan:

  • Vloerbedekking en tapijten
  • Kinderlampen
  • Wanddecoratie
  • Tierelantijntjes

Op De Bazaar vind je ook een groot aantal babywinkels die eigenlijk alles verkopen wat je nodig hebt om een kinderkamer in te richten.

De Bazaar is leuk voor kinderen

Wanneer je als jonge ouders een kinderkamer-outlet bezoekt is het fijn als je kinderen zich ook vermaken. Er is een leuke speurtocht. Ook heeft De Bazaar veel kinderattracties en organiseert het leuke evenementen om kinderen te vermaken. Naast kinderkamer-outlet kan je De Bazaar ook zien als grote speelgoedwinkel. De Bazaar heeft tevens een groot aanbod aan kinderkleding-winkels.

De Bazaar is erg groot. Ben je zwanger en wil je jouw kinderkamer uitzoeken op De Bazaar, dan kan je gratis een rolstoel lenen mocht je daar behoefte aan hebben. Dit kun je doen op het Marktkantoor.

Genoeg redenen om De Bazaar te bezoeken? De Bazaar is ieder weekend geopend!

Winkelaanbod

Kinderkamer outlet

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken