Goedkopere juweliers vind je volop op De Bazaar in Beverwijk. Op De Bazaar krijg je meer waar voor je geld, en dat geldt zeker ook voor juwelen.

De Bazaar heeft namelijk de Goudsouk. Hier vind je meer dan 20 kwalitatief hoogwaardige juweliers onder één dak. De Goudsouk is anders dan de traditionele juwelier. Je betaalt hier namelijk apart voor de kosten van het goud, de de edelstenen en voor de arbeid die er in gaat zitten om de juwelen te maken. Hierdoor krijg je veel meer waar voor je geld. Ook kan je hier je eigen gouden sieraden (laten) ontwerpen.

goedkopere juweliers

Als je echt de beste kwaliteit juwelen wil kopen, of sieraden wil kopen als een solide investering, dan is de Goudsouk op De Bazaar the place to be.

Waar op de Bazaar

De Goudsouk is gevestigd aan de centrale boulevard van De Bazaar, tegenover de Mihrab en de Souk. Als de Goudsouk wil bezoeken kan je het beste op P3 parkeren.
De overige juweliers vind je vooral in hal 1, 2, 3 en 5 en in de Oosterse Markt.

Goedkopere juweliers over de hele Bazaar

Naast de unieke Goudsouk kan je verspreid over de Beverwijkse Bazaar veel verschillende goedkopere juweliers vinden. Zij verkopen vaker bijoux en lichtere sieraden. Dit is meer het aanbod dat je ook in een ‘normale’ juwelier zult vinden. De aankleding is uiteraard anders dan dat je van een juwelier in een winkelstraat bekend bent, en dat zie je terug in de lagere prijs.

Wat voor soort sieraden vind je op de Beverwijkse Bazaar?

  • Zilveren kettingen, ringen en oorbellen
  • Oosterse sieraden
  • Imitatie sieraden voor een aantrekkelijke prijs
  • Handgemaakte sieraden

Zoals je van de Beverwijkse Bazaar gewend bent wordt je altijd verrast. Het aanbod verschilt van week tot week, en dat maakt het ook zo leuk om op De Bazaar te shoppen. De goedkopere juweliers op de Bazaar zijn ieder weekend geopend!

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken