Gamen is al duur genoeg, dus wie is er niet op zoek naar een goedkope games winkel? De Bazaar in Beverwijk heeft een groot aanbod van winkels en kramen die games met korting verkopen. Een spelcomputer scoor je met korting in de elektronica outlet, en je kunt helemaal los gaan.

In de goedkope games winkels op De Bazaar vind je veel verschillende spellen. Of je nu een spel voor de Playstation, Nintendo, Xbox of PC zoekt. Op De Bazaar vind je het allemaal.

goedkope games winkel
Zowel nieuwe als tweedehands-games koop je op de Beverwijkse Bazaar.

Waar op de Bazaar

Waar vind je een goedkope games winkel? De games winkels vind je op verschillende plekken op de Bazaar. Je kunt geluk hebben, dan liggen ze in de outlets bij de ingang van Hal 1 of in de Booghallen (Hal 4). In hal 5 vind je verschillende winkels. Ook in de Grand Bazaar (Hal 25 en 26), hal 30 en hal 31 worden games verkocht.

Soorten spellen

Bij de goedkope games  winkels op de Bazaar vind je uiteraard de nieuwste spellen. De spellen zitten in de originele verpakking en je krijgt gewoon garantie. Als je echt voor een prikkie plezier wil hebben, dan kun is er ook een groot aanbod van tweedehands spellen. Super leuk om een spel te spelen dat je vroeger altijd speelde natuurlijk.

Voor de echter liefhebber is er ook nog een groot aanbod aan echte klassiekers en zelfs bijzondere collectors items.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken