Bij de Bazaar denk je misschien niet direct aan een gereedschapswinkel. Toch is het aanbod van zowel nieuw als tweedehands gereedschap heel groot. Zo vind je in Hal 3 een geweldige voorraad tweedehands elektrisch gereedschap. Veel nieuw gereedschap vind je bijvoorbeeld in de Outlet winkels.

Hoe vaak koop je niet gereedschap dat eigenlijk te duur is, maar voor die éne klus heb je het echt nodig? Zowel fanatieke klussers als vakmensen reizen af naar De Bazaar in Beverwijk om gereedschap te kopen.

Gereedschapswinkel

Aanbod van gereedschap

Het gereedschapsaanbod op De Bazaar is zoals gezegd heel groot. Je vindt er veel elektrisch gereedschap. Ook ander gereedschap is er in overvloed. Denk dan aan:

  • Tangen (van heel klein, tot erg groot)
  • Zagen (van ijzer- tot houtzaag)
  • Steeksleutels (Van M3 tot M80)

Zoals je misschien wel leest, is juist het hele grote gereedschap met incourante maten in grote getale op De Bazaar in Beverwijk aanwezig. Zoek je iets bijzonders, dan kan je op De Bazaar terecht.

Uiteraard moet je ook voor het vullen van je gereedschapskoffer op De Bazaar zijn.

Werkkleding en andere dingen

Een ander product dat je veel op De Bazaar in Beverwijk tegenkomt is werkkleding. Denk dan aan werkbroeken, reflecterende vesten, maar ook aan werkschoenen. Dus ook voor dit aanbod uit de gereedschapswinkel kan je zeker op De Bazaar terecht.

Waar op de Bazaar

Tweedehands gereedschap vind je in overvloed in Hal 3. Hier vind je ook veel werkkleding. Nieuw gereedschap vind je veel in Hal 2. Tuingereedschap vind je in de outlet winkel bij de ingang van Hal 1.

Tip! Ook op de Kofferbakmarkt vind je veel tweedehands gereedschap.

Voor een gereedschapswinkel kan je het beste parkeren op P5, dan loop je zo Hal 1 binnen.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken