Uit heel Nederland komen bezoekers naar De Bazaar voor de elektronicawinkels. Dit heeft twee redenen: ten eerste om het geweldige aanbod, ten tweede om de prijs. Veel elektronica wordt verkocht in onze outlet stores. Hier koop je elektronica van bekende merken met soms wel 70 procent korting.

Je bent toch niet gek? Dat is wat een grote elektronica winkel tegen haar klanten blijft roepen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stofzuiger, air-fryer, koffiezetapparaat of telefoon? Onze bezoekers zijn zeker niet gek. Ze kijken eerst op De Bazaar of ze dit apparaat met 70 procent korting kunnen kopen.

Lees hier alles over de elektronicawinkels op de Bazaar in Beverwijk. Ben je al overtuigd? Kom van het weekend gewoon even langsrijden. Je kunt praktisch naast de grootste outlet parkeren!

Elektronicawinkels

Waar op de Bazaar

De meeste elektronica vind je in de outlet van Magazijn 36. Die vind je in de Booghallen. Hiervoor kan je het beste parkeren op P4. Ze hebben ook een winkel bij de ingang van hal 1. Hiervoor parkeer je het beste op P5.
In de verschillende hallen van De Bazaar vind je nog veel meer elektronica. Ga hiervoor zeker naar Hal 30, en hal 5. Ook een bezoekje aan de buitenmarkt op plein 28 is de moeite waard.

Soorten elektronicawinkels

Er zijn verschillende soorten elektronicawinkels op De Bazaar in Beverwijk. Hierboven beschrijven we al de elektronica-outlets.  Daar koop je A-merk elektronica met korting. Op de rest van De Bazaar vind je bijvoorbeeld ook veel telefoonwinkels. Hier koop je nieuwe of referbished telefoons met hoge kortingen. Ook kan je hier je telefoon laten repareren.
Daarnaast vind je op De Beverwijkse Bazaar veel winkels die coole gadgets verkopen. Denk dan aan drones, groot elektrisch speelgoed, flitsende speakers of disco-lampen etc.

H2

Tekst

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken