De elektronica outlets zijn echte publiekstrekkers op de Beverwijkse Bazaar. Er is niet één echte elektronica outlet, maar er zijn wel meerdere outlets die veel elektronica verkopen. De producten die deze outlets verkopen zitten over het algemeen in de originele verpakking. Je kunt ze achteraf gewoon ruilen en je krijgt zelfs fabrieksgarantie.

Bekijk deze pagina om alles over de elektronica op De Bazaar te lezen, of kom van het weekend gewoon gezellig even langs.

elektronica outlet

Waar op De Bazaar?

De outlets die elektronica verkopen vind je bij de ingang van Hal 1 en in Hal 4 in één van de Booghallen.
Overige elektronica zoals telefoons vind je verspreid over de Beverwijkse Bazaar.

 

Internetretouren in de elektronica outlet

De meest succesvolle outlets verkopen elektronica die retour is gezonden naar een webshop. De grootste webshops van Nederland verkopen hun retourzendingen met grote korting via de outlets op De Bazaar. De volgende producten zijn op dit momenteel erg populair:

  • Airfryers, toasters, koffiezetapparaten en andere keukenapparatuur
  • Huishoudelijk apparatuur zoals stofzuigers en strijkijzers
  • (Tuin)gereedschap, zoals bladblazers, boormachines etc.

Overige elektronica

Geluidsapparatuur, zoals stereo’s en speakers, maar bijvoorbeeld ook televisies zijn niet breed vertegenwoordigd in de elektronica outlets maar vind je wel op andere plaatsen op De Bazaar. Ook telefoons vind je niet vaak in de outlets.

Mobiele telefoons, navigatieapparatuur en speakers zijn verspreid over De Bazaar te vinden. Zowel nieuw als refurbished en met grote kortingen. Veel bezoekers komen naar de Bazaar om hun telefoon te laten repareren. Vaak wordt dit ter plekke gedaan, en zijn ze klaar terwijl u wacht (of ergens een heerlijk hapje gaat eten).

Tweedehands elektronica

Voor de echte elektronica liefhebber vind je op de Kofferbakmarkt en in hal 3 ook veel tweedehands elektronica. Klussers en vakmensen met een beperkt budget kunnen ook hun hart ophalen in hal 3. Hier ligt een geweldige voorraad aan nieuw en gebruikt gereedschap. Je mag het ter plekke testen en het scheelt enorm met wat je in de bouwmarkt betaalt.

Winkelaanbod elektronica

Bekijk hieronder de winkels op de Bazaar die elektronica verkopen.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken