Ben jij op zoek naar een cadeauwinkel in de buurt van Haarlem of Zaandam? Bezoek eens De Bazaar in Beverwijk! Op De Bazaar vind je een prachtig aanbod van winkels met de meest veelzijdige en originele cadeau’s. En dat slechts tien minuten van Haarlem of Zaandam!

Lees hier alles over de cadeauwinkels op de Bazaar. Je kunt ook in de auto stappen en gezellig langskomen. Er zijn voldoende parkeerplekken en wij zijn ieder weekend geopend.

Cadeauwinkel

Soorten cadeauwinkels

Het aanbod op De Bazaar in Beverwijk is heel divers. Je vindt er heel veel verschillende winkels waar je een cadeau kunt kopen enkele voorbeelden zijn:

  • Outlet winkels – hier vind je voor zowel vrouwen als mannen erg leuke en vaak ook nuttige cadeau’s. En dit tegen een korting tot wel 70 procent.
  • Elektronica winkels – Van drones tot speakers. Hier maak je iedere man blij mee!
  • Grote speelgoedwinkels over de hele Bazaar kan je speelgoed kopen. Speelgoed voor babies tot pubers.
  • Drogisterijen – Hier vind alles van parfum tot lekker Crème
  • Tassenwinkels – welke vrouw maak je niet blij met een mooie leren tas?

Ben je op zoek naar een leuke cadeauwinkel bij Haarlem of Zaandam? Dan ben je op de Beverwijkse Bazaar aan het juiste adres.

Bereikbaarheid vanuit Haarlem of Zaandam

De Bazaar is uitstekend bereikbaar vanuit Haarlem of Zaandam. Ook vanuit Amsterdam zit je in no-time op De Bazaar. De Bazaar ligt pal naast de snelweg en we hebben vijf grote parkeerplaatsen. Dus wil je een cadeautje kopen in een cadeauwinkel op de Bazaar. Twijfel niet. We zijn ieder weekend geopend!

Waar op de Bazaar

Het is sterk afhankelijk wat voor cadeau je zoekt waar je op de Bazaar moet wezen. Voor snuisterijen moet je zijn in Hal 4, Hal 30, of Hal 31 van de Oosterse Markt.
Voor de outlets moet je zijn in de Booghallen of Hal 1.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken