Leuke babywinkels vind je op De Bazaar in Beverwijk. Er zijn verschillende leuke shops te vinden waar je originele en betaalbare artikelen voor je baby kunt kopen. Verspreid over het terrein Op De Bazaar kan je terecht voor:

  • Babykleertjes
  • Verzorgingsproducten voor babies
  • Inrichting van je babykamer
  • Kinderwagens
  • Speelgoed
  • Kinderzitjes en autostoeltjes

Of je nu je eerste kleintje verwacht, of op zoek bent naar een leuk kraamcadeautje. Bij De Bazaar slaag je altijd. Zoals je van De Bazaar gewend bent voor een heel aantrekkelijke prijs. Als je slim inkoopt bij de babywinkels op De Bazaar kan je je kinderkamer al snel voor de helft van het geld inrichten dan wanneer je naar een ‘traditionele’ babywinkel gaat.

Babywinkels Beverwijk

Waar op de Bazaar

Babywinkels zitten niet op één plek, maar vind je echt verspreid over De Bazaar. Kleding vind je bijvoorbeeld in hal 2 en hal 5. In Hal 30 en in de Mihrab. In Hal 31 van de Oosterse Markt.
Outlets met babyspullen vind je bij de ingang van Hal 1 en in de Booghallen.

Zoveel keuze voor een beperkt budget

In geen andere babywinkel heb je zoveel keuze als op De Bazaar. Juist als je een klein budget hebt kan je prima bij ons slagen. Een kinderwagen, autozitje of kinderbedje kan erg duur zijn. Bij De Bazaar heb je keuze uit goedkopere modellen, maar je kunt ook terecht bij onze vele outlet winkels. Hier vind je merkartikelen die bijvoorbeeld retour zijn gestuurd bij een internet winkel. Soms moet je even zoeken, maar de korting tot wel 70 procent maakt dit vaak meer dan waard. Voorbeelden van babyproducten die je hier met grote korting kunt vinden zijn:

  • Babyfones met camera
  • Flesverwarmers
  • Slaapwekkers
  • Elektronische thermometers

Je babykamer kan je inrichten door de verschillende meubel outlets te bezoeken. Ook voor drogisterijartikelen moet je op De Bazaar zijn. Koop hier bijvoorbeeld je luiers en babydoekjes en bespaar veel geld.

De babywinkel van Beverwijk en omstreken

Vanuit het hele land bezoeken jonge, of aanstaande ouders De Bazaar voor de babywinkels. Veel ouders uit Beverwijk en omstreken weten De Bazaar natuurlijk ook te vinden. Hoewel veel mensen bij De Bazaar misschien niet direct aan babyproducten denken vinden wij toch echt dat De Bazaar dé babywinkel van Beverwijk en omstreken is. In tegenstelling tot andere babywinkels is De Bazaar het hele jaar door ieder weekend geopend. Je kunt dus altijd bij ons terecht. Mocht je hoog-zwanger zijn, dan heeft De Bazaar ook rolstoelen waar je eventueel gebruik van kunt maken.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken