Winter Fair op De Bazaar gaat naar binnen

Beverwijk, 11 december 2019

 

Winter Fair op De Bazaar

Op 14 & 15 december is er een gezellige Winter Fair op De Bazaar. Op de Winter Fair staan allemaal kramen, waar van alles te vinden is. Denk aan kerstartikelen, alles voor je high tea, gelkaarsen, warme pantoffels, woonaccessoires en nog veel meer.

Naar binnen verplaatst
In verband met weersvoorspellingen, wordt de Winter Fair naar binnen verplaatst. De nieuwe lokatie van de Winter Fair is in De Passage en Hal 26. In gezellige kerstsfeer kun je heerlijk overdekt langs de kraampjes lopen.

Voor de kleintjes

Ook aan de kleintjes is gedacht! Op zaterdag 14 december is er een kerstman aanwezig. En op zondag 15 december kunnen kinderen gratis meedansen met een kinderdansgroep, tussen 13.00 – 15.30 uur.

Voor meer informatie klik hier

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken