Vier het voorjaar op De Bazaar!

De komende weekends is het nog eens extra gezellig; 13 en 14 april is er Lentemarkt en met Pasen is De Bazaar zelfs 3 dagen open.

Lentemarkt

Om de lente te vieren vormt De Boulevard weer het middelpunt van een bruisende Lentemarkt op 13 en 14 april .

Op de kramen worden bijzondere artikelen verkocht. Denk aan snijbloemen en bloemstukjes, plantjes en bomen, handgemaakte kindermeubelen, een kraam met honing en nog veel meer.

De Lentemarkt is, net als De Bazaar zelf, gratis toegankelijk en een ideale gelegenheid om de lentesfeer te proeven.

1e & 2e Paasdag open!

De Bazaar is beide Paasdagen open. Dat wordt, net als andere jaren, een gezellig druk weekend.

Er valt van alles te beleven.
Speciaal voor de kleintjes lopen er 2e Paasdag Paashazen over De Bazaar die heerlijke chocolade paaseitjes uitdelen.

Dunkin’ opent dit weekend voor het eerst haar deuren op De Boulevard.

De voorjaarsmode hangt weer in de rekken, de woonwinkels zijn weer ingericht met vrolijke kleuren en de terrassen zien er weer gezellig uit.

 

debazaar.nl/pasen & debazaar.nl/lentemarkt

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 38 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken