Tijdens Hemelvaart en Pinksteren van alles te beleven op De Bazaar.

De Bazaar is ook geopend op Hemelvaartsdag en beide Pinksterdagen. Zeker de moeite waard om langs te komen, want er is weer van alles te beleven.

Kindervrijmarkt op Hemelvaartsdag
Traditiegetrouw is er weer een Kindervrijmarkt op De Bazaar, waar kinderen hun 2e hands- en zelfgemaakte spulletjes komen verkopen. Er is dit jaar weer veel belangstelling voor en op De Boulevard staan dan ook maar liefst 40 kramen, gerund door kinderen die hun koopwaar aan de man gaan brengen.

Airbrush Academy
Hemelvaartsdag is ook de Airbrush Academy van de partij. Zij demonstreren hun airbrush kunsten en je kunt er ook tijdelijke tattoos laten zetten. Zij staan op De Boulevard.

Moederdag: optreden Nelis Leeman
Nelis Leeman geeft 13 mei een kort optreden bij Madisound in Hal 1 om zijn nieuwe cd “Wie denk jij wel wie ik ben” te presenteren. Het optreden begint om 13.00 uur, waarbij aansluitend een cd signeersessie plaats vindt. Ideaal om je moeder mee te verrassen op Moederdag.

Pinksteren
De Bazaar is op beide Pinksterdagen geopend. Tradioneel altijd een van de gezelligste weekenden! Op 21 mei is de valkenier Mart Schrieken aanwezig, waar hij van alles vertelt over roofvogels en er ook gelegenheid is om op de foto te gaan met een roofvogel.

Over De Bazaar
De Bazaar in Beverwijk is al 37 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar overgetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.