Sunya Nederland

sunya_bv2-websunya_bv3In Hal 5 is Sunya Nederland te vinden. Zij zijn gespecialiseerd in tanden bleken. Met hun formule, die voldoet aan alle Nederlandse en Europese richtlijnen, maken zij jouw tanden 6 tot 10 tinten lichter in slechts 1 behandeling van 25 minuten. Naast de behandelingen kan je ook een onderhoudskit aanschaffen zodat je thuis eenvoudig het resultaat van de behandeling kan bijhouden. “De eerste 25 minuut durende behandeling levert al een enorm resultaat op,” zegt ondernemer Arjen Verwer. “Natuurlijk kan je altijd een 2e of 3e behandeling nemen voor een intenser resultaat, maar vaak is 1 behandeling al genoeg.”

Het product wat Sunya Nederland gebruikt is ontwikkeld in Duitsland als reactie op de negatieve nieuwsberichten over tanden bleken met hoge waardes waterstofperoxide. Voor deze formule zijn ze opzoek gegaan naar een veilige en verantwoorde manier die toegepast kan worden. Deze hebben ze gevonden in Adore Your Smile.

Als je besluit een behandeling bij Sunya Nederland te ondergaan, krijg je € 5,- korting op het onderhoudskit voor thuis!

Sunya Nederland is te vinden in Hal 5, winkelunit nummer 05560.

Looproute: Bij betreding van Hal 5 vanaf de Boulevard ga je naar rechts, op het eind naar links. Neem het 2e pad aan je linkerhand, halverwege aan de linkerkant vind je Sunya Nederland.