Kom sfeer proeven en shoppen op de Summer Fair!

Zaterdag 6 en zondag 7 juli verandert De Boulevard in een gezellige Summer Fair. Zeker een uitje waard.

Op de Summer Fair vind je van alles dat te maken heeft met de zomer. Moeten we daar nog meer over zeggen? Natuurlijk! Want wat vind je dan allemaal op deze Summer Fair? De kramen op De Boulevard zijn deze dagen gevuld met culinaire traktaties, hippe gadgets en nog veel meer om lekker te shoppen en inspiratie op te doen. Denk daarbij aan handgemaakte sieraden, slippertjes, kleding, zomerfruit, honing, zonnebrillen, biologische schoonmaakartikelen en unieke woondecoratie. Kom kennis maken met ‘Sweety Drinks’, halal snoep en nog veel meer. Voor de kinderen is er een kraam waar ze een workshop cupcakes versieren kunnen volgen. Kijk hier voor het volledige overzicht van deelnemers aan de Summer Fair.

Voor ieder wat wils, voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er zoals elk weekend ook volop andere activiteiten. Zij kunnen zich laten schminken in Hal 2, op (pluchen) paardjes rijden in de Mihrad, bungee jumpen aan De Boulevard en nog veel meer.
Ben je moe van het shoppen en alle indrukken? Dan kun je heerlijk uitrusten op één van de terrasjes of in de Food Hal lekker een hapje gaan eten.

Kom genieten en ontdek wat de Summer Fair allemaal biedt.

Vanzelfsprekend is de toegang tot Summer Fair, net als De Bazaar zelf, gratis.

Kijk hier voor de route en waar je het beste kunt parkeren.

Categorieen:

Activiteiten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken