CD & Platenbeurs

Zondag 13 december

Pop, dance classics, jazz, wereldmuziek, klassieke muziek, rock, blues, R&B, techno. Zeldzame platen: eerste pers, gesigneerde hoezen, of platen die helemaal niet meer gemaakt worden. Kom snuffelen!

De Platenbeurs: Sweet Memories

Vinyl, er gaat niets boven het warme geluid van een goeie langspeelplaat. Het geluid van vinyl komt het dichtste bij de klank van de opnames. Hoe het toen klonk, in de studio of op het podium, dat is wat vinyl laat horen.

En dan de kunst op de covers, een lust voor het oog. Ook daar kan Spotify niet aan tippen!

De CD en Platenbeurs heeft een grote collectie muziek in all stijlen. Pop, dance classics, jazz, wereldmuziek, klassieke muziek, rock, blues, R&B, techno.

En er zitten zeldzame platen tussen: eerste pers, gesigneerde hoezen, of platen die helemaal niet meer gemaakt worden: unica.

CD & Platenbeurs op De Bazaar

Ken je een verzamelaar of een muziekliefhebber?

Laat ze weten dat CD & Platenbeurs eraan komt!

Gezellig en goed slagen:

De CD & Platenbeurs is echt gezellig met wel lekker de ruimte om door de bakken te kijken. Er is ontsmettingsmiddel en handschoenen om veilig te kunnen snuffelen. En verder natuurlijk een grote collectie platen en cd's. Meer dan twintig kramen!

Peer Vos LPs en CDs

Peer Vos en zijn verzamelwoede

Sinds 1982 verzamelt DJ Peer Vos vinyl. Hij staat nu met zijn gigantische collectie op de platenbeurs.


Peer maakt onder de naam "Pirke LP Frames" ook mooie LP hoezen. Hij maakt daarvoor bijzondere compilaties van oude platenhoezen. Kom maar kijken!


Meer van Peer Vos

Peter Kramer helpt anderen met de opbrengsten van platen

Peter Kramer doet goed

Er gaat geen dag voorbij dat Peter niet zingt! Altijd zit er wel een liedje in zijn hoofd. En dan vooral '70s en '80s disco en hedendaagse muziek. Maar Peter staat vooral op de platenbeurs om andere mensen te steunen.


Met zijn opbrengst geeft hij via Facebook boodschappentassen weg voor mensen die het minder hebben. Dat is mooi om aan mee te werken!

Ad van Ee verkoopt singels

Ad van Ee

Ad zijn grote liefde zijn singles!


Vroeger genoot hij ervan om door de bakken van de platenzaak te struinen en allerlei mooie platen te vinden.

Maar Ad was jong en had weinig geld, waardoor het vaak bleef bij singeltjes kopen…. Vooral van Prince 🙂

En nu heeft hij twee webshops, eentje voor platen en de andere voor singels.

Lekker snuffelen

Op je gemakje door de bakken. Je bent op zoek, en je hebt de hoop al bijna opgegeven. Toch geef je niet op, zo ben jij niet.


Want je weet maar nooit, dus toch nog even verder kijken. En ja! Hij zit ertussen!! Woohoo!

Platen van goede kwaliteit

Niet iedereen heeft thuis een platenwasmachine (ja, echt, het bestaat. Hoe schoner de plaat, hoe beter het geluid. Scheelt echt stukken).


Maar niet iedereen heeft dat dus en daarom is het belangrijk dat de platen goed zijn.

Breed aanbod

Meer dan twintig kramen met alle genres: pop, dance classics, jazz, wereldmuziek, klassieke muziek, rock, blues, R&B, techno.


Zeldzame platen: eerste pers, gesigneerde hoezen, of platen die helemaal niet meer gemaakt worden. 

Waar kun je het beste parkeren?

De Winterfair zit in Hal 2 van de Bazaar en is onderdeel van de nostalgische markt, met woon accesoires, tweedehands producten, sierraden en allerlei huishoudelijke apparaten. P5 ligt er direct naast, dus als je iets moois hebt gevonden hoef je er niet lang mee te sjouwen!