Partycentrum De Prins

Nieuw partycentrum op De Bazaar

Vrijdag 26 oktober a.s. opent partycentrum De Prins haar deuren op De Bazaar. Dit partycentrum heeft 2 ruime feestzalen en diverse vergaderlocaties.

De Prins onderscheidt zich door een luxe uitstraling. In de grote zaal hangen enorme kroonluchters van diverse formaten. Bij de grote wenteltrap staat een enorme waterpartij. In de kleinere zaal hangt één enorme kroonluchter. Overal liggen marmeren vloeren en aan de afwerking is duidelijk aandacht besteed. Er zijn 2 feestzalen te huur, met een capaciteit van maximaal 400 personen. Huren kan vanaf 50 personen.

De locatie is uitstekend geschikt voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Uiteraard zijn er ook cateringfaciliteiten mogelijk.

Deze week wordt er nog hard gewerkt om de laatste details op orde te krijgen. Aanstaande vrijdag wordt De Prins, voor genodigden, feestelijk geopend.

De Prins is gevestigd op Parallelweg 61 in Beverwijk en parkeren kan men op P5, het parkeerterrein van De Bazaar.

https://debazaar.nl/partycentrum-deprins

Over De Bazaar
De Bazaar in Beverwijk is al 37 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

De Bazaar De Prins

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken