opening van de stoffenmarkt

Opening van De Stoffenmarkt op 26 november

De grootste permanente en overdekte stoffenmarkt van Nederland gaat 26 november officieel open!

Om 11.00 uur wordt de officiële openingshandeling verricht door de Burgemeester van Beverwijk, drs M.E. Smit. In samenwerking met Knipmode is er o.a. een modeshow te zien. Gedurende de hele dag vinden er diverse festiviteiten plaats.

Alles op 1 plek  – diversiteit van aanbod

De Stoffenmarkt heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m². De Stoffenmarkt krijgt een hele eigen sfeer, zoals dat op De Bazaar al bij veel hallen het geval is. Zo wordt er hier o.a. gewerkt met bogen, bijzondere verlichting en bewerkte tegels.  De reden dat De Stoffenmarkt in Oosterse sferen is, is omdat de hal gelegen is in de Oosterse Markt.

Echter het aanbod gaat zeker niet alleen Oosters zijn! Ook al is de sfeer van de hal Oosters, het aanbod is zeer divers. Op deze stoffenmarkt kan men straks een keur aan diversiteit vinden op het gebied van zelfmaakmode; een verscheidenheid aan stoffen, fournituren, naaimachines, wol, borduurgaren, patronen, etc. is hier straks te vinden. Zowel Oosters, als Westers. Ook is er ruimte voor de oude en nieuwe ambachten op het gebied van zelfmaakmode. Te denken valt aan het aanbieden van diensten als ontwerper van kleding, tassen of schoenen, herstellen van kleding, maar ook het geven van demonstraties en workshops op dit gebied.

overdekte stoffenmarkt