Oktober woonmaand

Oktober Woonmaand
Foto: Carpet de lux
Foto: Casa Bella

Tijd om het binnen gezellig te maken!

Het is even schakelen; van buiten in het zonnetje zitten naar lekker binnen met de kaarsjes aan. Het is OKTOBER WOONMAAND. Daar besteden we bij De Bazaar graag aandacht aan. Natuurlijk kun je op De Bazaar ook uitgebreid komen ‘woonshoppen’.

De herfst is in volle gang. Deze tijd gebruiken we graag om van ons huis weer een warm en comfortabel thuis te maken. En ja, dan krijgen we weer zin om spullen voor ons huis aan te schaffen. Denk aan nieuwe accessoires of misschien ga je wel voor een grotere ingreep in je interieur. Nieuwe kussentjes, een vloerkleed, een extra lampje. Of je gaat klussen en je verft een muur in je favoriete kleur en je bedenkt een nieuwe opstelling voor je bestaande, of nieuwe, meubelen. Allemaal zodat het dit najaar en deze winter extra gezellig is in huis. Tijdens oktober ‘woonmaand’ zijn er veel woonevents en -beurzen en wordt door o.a. de woonbladen en online veel aandacht besteed aan het opdoen van inspiratie voor je interieur.

Woonshoppen en wooninspiratie

Woonshoppen en wooninspiratie op doen kun je op De Bazaar op heel veel plekken. Trends, nieuwe hippe kleuren en materialen, je vindt het allemaal bij de diverse woonwinkels op De Bazaar. Je huis stylen met nieuwe kaarsen, kussens voor op de bank, een nieuwe warme plaid of een heerlijk vloerkleed? Je vindt het allemaal op De Bazaar.
Loop bijvoorbeeld eens langs bij Robin’s Woondeco in Hal 2. Daar vind je momenteel trendy decoratie items van hout. Ook een grote collectie hippe grote klokken hangt te shinen in de grote winkel van Robin. En wat te denken van de decoratieve hanglampen aan een nostalgische katrol.  AZRA Homecollection biedt heel veel soorten raamdecoratie. Alles kan op maat gemaakt worden en wordt gratis thuis bezorgd door heel Nederland. De nieuwste koperkleurige lampen en woonaccessoires in de trendy kleuren okergeel en groen worden verkocht bij Casa Bella. De styling in de winkel geeft direct inspiratie.

Verlichting en kleden

Zin in een oosterse sfeer in huis? Verlicht dan je kamer met lampen van Exotic Lamps. Handgemaakte lampen uit Istanbul verkocht door dhr. Sahin, die ook nog eens binnenhuisarchitect is. Vloerkleden in alle soorten en maten vind je bij Carpet de Lux. Al is je vloer nog zo mooi, in de winter gaat er niets boven een prachtig om een heerlijk voelend vloerkleed.  Ook de diverse outlet stores op De Bazaar verkopen meubelen en accessoires. Ga eens naar binnen bij Leen Bakker Outlet Store, Magazijn36 of de Eurohal.

Dat en nog veel meer vindt je op De Bazaar, dus ga gezellig op ontdekkingstocht.
Waar ga jij mee naar huis?

Categorieen:

Nieuw op De Bazaar,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken