Spontaan even iets leuks doen? Ga dan naar De Bazaar, een kleurrijke combinatie van 100.000 m² outlets, winkels, kramen en food stands. Je vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die je moet ervaren!

boulevard-1-website

Er even tussenuit in het weekend?

Dan is De Bazaar ideaal! Lekker slenteren over De Boulevard, nog even wat handige dingetjes kopen en toch even de deur uit geweest in plaats van op de bank blijven hangen.

Voor elk weertype

Je kunt naar De Bazaar bij elk weertype. Als het regent kun je overdekt winkelen in de vele hallen en eten in de Food Hal. En bij mooi weer kun je op een lekker terras plaatsnemen of de markten afstruinen. Regen of zonneschijn, bij De Bazaar kun je je prima vermaken.

Gratis

De Bazaar is gratis toegankelijk! Sinds 1 januari 2015 hoef je geen entree meer te betalen.

Leuk voor het hele gezin

Op De Bazaar is voor ieder wat wils. Voor de kids is er ook genoeg te doen: schminken, in de draaimolen of de Kinder Safari en nog veel meer.

Makkelijk bereikbaar

De Bazaar is makkelijk bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid en het tarief start bij €2,- en is maximaal €5,- voor de hele dag. Ook voor mindervaliden is De Bazaar goed bereikbaar. Kijk hier voor route en parkeren.

Geen weekend hetzelfde

De Bazaar is iedere zaterdag en zondag geopend en geen weekend is hetzelfde. Op één ding kun je altijd rekenen en dat is de gezellige sfeer. Regelmatig is er ook iets extra’s te beleven op De Bazaar. Check daarom ook zeker even de agenda!

Shoppen en eten in een bijzondere omgeving

Naast de enorme diversiteit van producten, vindt alles ook nog eens plaats in een bijzondere omgeving. Op de Food Markt waan je je op een souk in Marokko, terwijl je in de Food Hal in Oosterse sferen kunt eten. In Hal 2 is regelmatig een optreden van een Hollandse artiest. Iedere hal heeft zijn eigen sfeer en identiteit!

Eten & Drinken

Een gezellig terrasje pakken? Geen probleem, langs De Boulevard terrassen genoeg! Lekker een hapje eten? Er zijn maar liefst bijna 70 food stands en restaurants op De Bazaar. Check ook zeker de Food Hal even, waar je heerlijk en betaalbaar kunt eten.

De Bazaar heeft 16 hallen, 2 buitenmarkten, een kofferbakmarkt, Goudsouk, een Food Markt en Food Hal. Het ideale uitje bij mooi én slecht weer.

De Bazaar is iedere zaterdag en zondag geopend. Gratis entree en eenvoudig te bereiken.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken