Magazijn 36 opent pop-up store op De Bazaar: Magazijn 36, 50% Discount Store

Op alle artikelen in de Magazijn 36, 50% Discount Store krijg je 50% korting. En let op; hier worden alleen A-merken verkocht als Philips, Sony, JBL en nog veel meer.

Waarom zoveel korting?

Altijd al afgevraagd wat er met retour gezonden artikelen van webwinkels gebeurt? Doordat ze niet meer opnieuw in een webshop verkocht kunnen worden, omdat bijvoorbeeld de verpakking geopend is of de doos licht beschadigd, worden ze verkocht in de Magazijn 36: 50% Discount Store. Alles is ongebruikt, absoluut nieuw en met de oorspronkelijke garantie.

Magazijn 36: 50% Discount Store

Wat voor soort artikelen?

Bij Magazijn 36: 50% Discount Store vind je daardoor echt van alles, zoals keukenartikelen (koffiezetapparaten, staafmixers, handmixers), lichaamsverzorgings-apparaten (scheerapparaten, haartrimmers, stylers) speelgoed en elektronica (speakers, autoradio’s, koptelefoons, lichtshowspots).

Ieder weekend is er nieuwe voorraad. Als de voorraad op is, sluit de winkel, dus wees er snel bij.

Bekijk hier meer informatie: www.debazaar.nl/magazijn-36-50-discount-store/

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 38 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Magazijn 36: 50% Discount store

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken