Nu ook op De Bazaar: Laadpalen voor elektrische voertuigen

Vanaf dit weekend kan de bezitter van een elektrisch voertuig, bij een bezoek aan De Bazaar, het voertuig opladen.

De 8 laadpalen (16 oplaadpunten) staan op P4 en zijn eenvoudig te bedienen met de Algemene Nederlandse Laadpalenpas.

Het beschikbaar maken van laadpalen past in de duurzaamheidsstrategie van De Bazaar. De Bazaar kijkt continue naar mogelijkheden om duurzamer te worden.

Grootste Zonnepanelenproject in Noord-Holland
Zo wordt er hard gewerkt aan één van de grootste projecten in Noord-Holland op het gebied van zonnepanelen. Hal 30 op De Bazaar gaat in 2019 voorzien worden van 13.000 m2 zonnepanelen.

Afvalscheiding
Al jaren heeft De Bazaar afvalscheiding en -verwerking hoog in het vaandel staan. De norm volgens milieuwetgeving is dat 70% van het afval gescheiden moet worden. In samenwerking met recyclingsbedrijf KRAS haalt De Bazaar al geruime tijd ruim 80% en streven wij naar 100% afvalscheiding.

Verlichting
Alle verlichting die aan vervanging toe is wordt vervangen middels duurzame LED-verlichting.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 37 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.