Kinder Safari

De Kinder Safari is een ontdekkingstocht die loopt naar alle leuke plekken van De Bazaar. Je ontdekt de leukste plekjes en ziet waar alles te vinden is op De Bazaar. Ben jij er klaar voor? Onderin staat er een plattegrond die je nodig hebt voor de speurtocht. Kijk goed naar de looproute op de plattegrond, zo ontdek je waar je de juiste antwoorden kan vinden!

Kom je er niet uit? De winkeliers en de medewerkers van De Bazaar helpen je graag met je ontdekkingstocht!

Liever een print versie? Klik dan hier.

Veel plezier!

“Afgelopen zaterdag, 24 juni, hebben we voor het Apostolisch Genootschap een uitgaansdag georganiseerd. Voor 9 kinderen en 4 begeleiders. Ze hebben in de ochtend de door jou voorgestelde speurtocht gedaan. Ze vonden het geweldig.  Ook bij het oplossen van de vragen kregen ze hele leuke reacties van de standhouders. Het was een groot succes.” – Nancy Zoetelief

Kaart Kinder Safari

Vond je het een leuke speurtocht? Maak dan een foto van jezelf op De Bazaar en post deze met toestemming van je ouders op de tijdlijn van de Facebookpagina van De Bazaar!

Wil je nog wat leuks doen? Na de Kinder Safari kun je je laten schminken in Hal 2 of doe mee met Animal Riding in Mihrab.

Categorieen:

Kinderactiviteiten, Safari's,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken