Kom shoppen in de KERST OUTLET op De Bazaar!

Kom elk weekend sfeervol shoppen in de KERST OUTLET op De Bazaar.
Op De Bazaar kun je nu kerstartikelen kopen tegen bodemprijzen. In Hal 1 kun je, als echte koopjesjager, de mooiste kerstversiering, -cadeaus en nog veel meer kerstspullen vinden. Met hoge kortingen op heel veel producten, aangeboden door diverse winkeliers van De Bazaar. En dat alles in een gezellige en sfeervolle omgeving!

De aangeboden kerstcollecties worden wekelijks aangevuld met een steeds wisselend assortiment en nieuwe artikelen. Dus elke week zijn er andere aanbiedingen.
Van kerstbomen tot kerstballen en van kerstcadeaus tot kerstverlichting, voor binnen en buiten. In het uitgebreide aanbod kan ook jij de leukste kerstspulletjes met grote kortingen vinden.

De Bazaar KERST OUTLET vind je tot en met 2e Kerstdag in Hal 1. Shop hier een overvloed aan kerst- en aanverwante artikelen.  Kom in de kerstsfeer en sla je slag.
En wanneer je tijdens het kerstshoppen even wilt uitrusten; centraal in de KERST OUTLET is een terras waar je gezellig iets kunt eten of drinken.

Kerst outlet hal 1

De KERST OUTLET van De Bazaar is elke zaterdag en zondag, net als de rest van De Bazaar, open van 09.30 tot 19.00 uur. Toegang is gratis, parkeren kan op het terrein van De Bazaar vanaf 1,50 euro per uur, met een maximum van slechts 5 euro voor een hele dag.

Het Grootste Kerstpakket van Nederland!

Als je toch op De Bazaar bent kom dan even langs bij Het Grootste Kerstpakket van Nederland. Maak een selfie en post die op jouw Instagram of Facebook account en maak kans om voor duizenden euro’s aan cadeau’s te winnen! Lees hier alles over hoe je kans maakt.

De Bazaar; shop, eet en laat je verrassen!

De Bazaar, een kleurrijke combinatie van 100.000 m² outlets, winkels, kramen en food stands. Je vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die je moet ervaren!

Categorieen:

overig,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken