Kerstoutlet opent op De Bazaar.

Beverwijk, 9 oktober 2019

Kerstoutlet opent op De Bazaar.
Dit weekend opent een kerstoutlet op De Bazaar in Hal 36. Kerstballen, kerstmannen, kerstaccessoires in alle kleuren en maten die je maar kunt bedenken, voor een klein prijsje!

Herman Simonis is geen onbekende van De Bazaar. Jaren geleden stond hij al met kerstspullen op De Bazaar. Kerstspullen is een oude liefde van hem en nu is er dan eindelijk een hal vol met kerstspullen tegen een hele aantrekkelijke prijs.

Het assortiment is zeer divers. Van mooie vazen tot grote kerstmannen. Van kerstballen in iedere kleur tot decoratiemateriaal.

De Kerstoutlet opent 19 oktober haar deuren en is tot het einde van het jaar geopend. Je vindt de kerstoutlet in Hal 36.

Meer outlets op De Bazaar
Op De Bazaar vind je steeds meer outlets. Het past in de trend om op een andere manier plek te zoeken om van restvoorraden of retouren af te komen. Voorbeelden op De Bazaar zijn o.a. Leen Bakker en Magazijn 36. Maar ook Etos heeft afgelopen weekend een outlet geopend. Het blijkt een succesvolle formule op De Bazaar, waar bezoekers massaal op afkomen.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken